header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Sponsoractie GAAF Valkenburg

Sponsor Nieuws afbeelding

12-11Hallo allemaal,
GAAF Valkenburg heeft ons benaderd met een hele leuke sponsoractie.
In de periode van 9 november tot en met 31 december 2020 zullen zij 5% van het aankoopbedrag dat jullie als leden bij hun doen aan ons uitkeren als sponsorbijdrage voor 2021.

Lees verder

Welkom Electro World P. Wouters & Zn

Sponsor Nieuws afbeelding

18-11 Deze week al sponsor nummer 3 met een prachtig bord langs onze velden die we voorstellen Electro World P. Wouters & zn.
Op de foto Stan Wouters de man die technisch verstand heeft van alles wat bij Wouters gekocht en of gerepareerd kan worden. Op de foto wordt hij geflankeerd door onze voorzitster en leden van de sponsorcommissie. 


Lees verder

Welkom Wasserij Jekerkwartier

Sponsor Nieuws afbeelding

11-11 Deze week onze volgende sponsor met een mooi reclamebord langs ons veld, wasserij Jekerkwartier waar o.a. Charmaine Eitjes zorgt dat alles op rolletjes loopt.
Op de foto wordt ze geflankeerd door onze voorzitster en de sponsorcommissie. 

Wasserij Jekerkwartier  

Lees verder

Welkom VHN Notarissen

Sponsor Nieuws afbeelding

4-11Zoals aangegeven heeft de sponsorcommissie niet stil gezeten en diverse nieuwe sponsoren kunnen toevoegen die onze vereniging ondersteunen. Diverse van deze zijn nu ook zichtbaar met een mooi bord langs ons veld.  De komende weken stellen we deze aan u voor, deze week trappen we af met VHN Notarissen.

Lees verder

Onze Trotse Sponsoren

Sponsor Nieuws afbeelding

16-10Wij presenteren nu onze troste sponsoren in de gang van ons clubhuis. Als VHV Sjinborn willen we ze nogmaals bedanken voor het sponsoren van onze vereniging. Met hun sponsoring helpen ze onze vereniging enorm. Zonder de steun van onze sponsors zouden wij de vereniging niet draaiend kunnen houden.

Lees verder

Hockeyers zijn soms net piraten!

Sponsor Nieuws afbeelding

3-10 Hockeyers zijn soms net piraten: littekens, die vinden we gewoon stoer. Blauwe plekken die worden vergeleken, waarbij de grootste natuurlijk wint. Sterker nog: de hockey(st)er kun je herkennen aan zijn littekens en blauwe plekken, opgelopen in het heetst van de strijd. 

Lees verder

Sponsors stellen zich voor, deel 3

Sponsor Nieuws afbeelding

31-8Zoals in het vorige VHV Sjinborn sponsornieuwsbericht al aangegeven worden de bedrijven die nieuw en/of die zich langer aan Sjinborn hebben verbonden de komende weken voorgesteld. Vandaag deel 2, wederom een groep willekeurige bedrijven. Als VHV Sjinborn zijn we erg blij met deze ondersteuning en zullen de sponsorbijdragen o.a. inzetten voor goede trainers en trainingen, en de kwaliteit van

Lees verder

Sponsors stellen zich voor, deel 2

Sponsor Nieuws afbeelding

20-8Zoals in het vorige VHV Sjinborn sponsornieuwsbericht al aangegeven worden de bedrijven die nieuw en/of die zich langer aan Sjinborn hebben verbonden de komende weken voorgesteld. Vandaag deel 2, wederom een groep willekeurige bedrijven. Als VHV Sjinborn zijn we erg blij met deze ondersteuning en zullen de sponsorbijdragen o.a. inzetten voor goede trainers en trainingen, en de kwaliteit van

Lees verder

Sponsors stellen zich voor, deel 1

Sponsor Nieuws afbeelding

15-8Zoals in het vorige VHV Sjinborn sponsornieuwsbericht al aangegeven worden de bedrijven die nieuw en/of die zich langer aan Sjinborn hebben verbonden de komende weken voorgesteld. Vandaag starten we met de eerste groep willekeurige bedrijven. Als VHV Sjinborn zijn we erg blij met deze ondersteuning en zullen de sponsorbijdragen oa inzetten voor goede trainers en trainingen, en de

Lees verder

De Sjinborn sponsorcommissie zit niet stil...

Sponsor Nieuws afbeelding

12-8 Dat is inmiddels wel duidelijk, de afgelopen maanden hebben de betrokken commissieleden met ondersteuning van een denk tank verschillende nieuwe bedrijven als sponsor weten toe te voegen aan de lijst van enthousiaste sponsoren. Daarnaast heeft een aantal bedrijven een nieuw sponsorcontract getekend. Verder zijn ze op dit moment nog met verschillende bedrijven in gesprek die we natuurlijk ook

Lees verder

Meiden B1 ook in nieuwe Sjinborn clubkleding

Sponsor Nieuws afbeelding

19-11 De meiden van de MB1 zijn nu ook helemaal in het nieuw gestoken. Naast de MC1 heeft teamsponsor Z!N nu ook dit team voorzien van de mooie VHV Sjinborn Indian Marahadja Hoodie. Wederom een Sjinborn team die met trots het resultaat laten zien.  Ilja & Rick team Z!N dank dat jullie die mogelijk hebben gemaakt, dank!    

Lees verder

Meisjes C1 in nieuwe Sjinborn clubkleding

Sponsor Nieuws afbeelding

12-11 Zoals enkele weken geleden al in het nieuws, de meiden van de MC1 werden in het nieuw gestoken door teamsponsor Z!N. We kunnen nu met trots het resultaat laten zien, zie de meiden er prachtig opstaan.  Rick & Ilja team Z!N, bedankt! 

Lees verder

Meisjes D1 in nieuwe Sjinborn clubkleding

Sponsor Nieuws afbeelding

4-11 De meiden van de MD1 zijn helemaal in het nieuw gestoken door enkele sponsoren en ouders. Wat zien ze er prachtig uit, zie de meiden dan ook eens glunderen in de Indian Maharadja clubkleding. 
Bedankt aan allen die dit mogelijk gemaakt hebben!

Lees verder

Rabobank workshop Bereik meer met je geld

Sponsor Nieuws afbeelding

22-10Onze trotse hoofdsponsor Rabobank organiseert een workshop

Bereik meer met je geld
Want straks heb je het nodig

Heb je geen zin om door te werken tot je 71e? Wil je je studerende kinderen financieel ondersteunen? Of je hypotheek aflossen? Dan heb je straks veel geld nodig. Hoe krijg je dat bij elkaar?


Lees verder

EHBO tas Heren 2 Combi Sjinborn/Nuth

Sponsor Nieuws afbeelding

14-10Heren 2 combi VHV Sjinborn / HC Nuth heeft een uitstekend weekeinde achter de rug. De eersten punten zijn binnen, na winst op Boxmeer 5-2. Verder hebben ze van Sven Frederiks onze clubhuis beheerder een mooie EHBO-tas gekregen. Sven heeft voor de heren een compleet ingerichte EHBO-tas gesponsord. De heren kunnen zo met een veilig gevoel het veld op.  Sven Frederiks dank hiervoor en wie is

Lees verder

Meisjes C3 in nieuwe Sjinborn clubkleding

Sponsor Nieuws afbeelding

4-10 Zoals enkele weken geleden al in het nieuws. De meiden van de MC3 werden in het nieuw gestoken door enkele teamsponsoren en ouders.  We kunnen nu met trots het resultaat laten zien, zie de meiden, Simone, Ellen en Luc eens stralen in deze mooie jasjes. Teamsponsoren De Dikke Leeuw, FCC, J-Style Hair & Art, Restaurant La Casa, bakkerij Koos, Aannemersbedrijf Roel Weusten,

Lees verder

Z!N nieuwe teamsponsor MB1 en MC1

Sponsor Nieuws afbeelding

3-10  
VHV Sjinborn verwelkomt Z!N als teamsponsor van de meiden MB1 en MC1. Door Z!N worden de dames gestoken in de Sjiborn clubkleding jasjes van Indian Maharadja.

Rick en Ilja Vinckers-Schreitl dank voor deze sponsoring.

 


Lees verder

Nieuwe sponsoren voor VHV Sjinborn

Sponsor Nieuws afbeelding

4-9 Aan het begin van de competitie nog meer goed nieuws voor VHV Sjinborn. De sponsorcommissie heeft liefs vier nieuwe sponsoren binnen weten te slepen voor de club.

Restaurant Braza, Coen Defesche en z’n team ontvangen je graag voor een lekker gegrilde Argentijnse steak en meer. Braza stapt in als Co – Sponsor.


Lees verder

OPROEP van de sponsorcommissie aan alle ouders/verzorgers en senioren

Sponsor Nieuws afbeelding

3-11
Beste ouder en/of verzorger, lid van VHV Sjinborn,
Wij kunnen uw hulp goed gebruiken! Het sponsorbeleid van VHV Sjinborn is gericht op een goede relatie met bedrijven en organisaties. Sponsoring is voor ons een onmisbare bron van inkomsten om onze ambities zo goed mogelijk te faciliteren en veel (hockey) activiteiten, vooral voor de junioren en de jongste jeugd te

Lees verder

VHV Sjinborn verwelkomt Sport Preventie Tandletsel (SPTL) als nieuwe sponsor!

Sponsor Nieuws afbeelding

2-5 SPTL is een organisatie die zich gespecialiseerd heeft op het vervaardigen van op maat gemaakte gebitsbeschermers. SPTL vervaardigt voor meer dan 150 hockeyverenigingen gebitsbeschermers. Daarnaast worden er voor meer dan 2500 tandartspraktijken gebitsbeschermers vervaardigd. SPTL is tevens hofleverancier van de nationale teams.


Lees verder

Evenementen sponsor J-Style al 15 jaar

Sponsor Nieuws afbeelding

9-11

VHV Sjinborn feliciteert evenementen sponsor kapper J-Style met 15 jaar kapsalon. Jacqueline en medewerkers succes met de komende 15 jaar. 


Lees verder

Onze hoofdsponsor Rabobank Maastricht & Omstreken organiseert Money Talks 2017

Sponsor Nieuws afbeelding

2-11 Een financieel onbezorgd leven
Een huis kopen,trouwen, kinderen krijgen,scheiden of eerder stoppen met werken; allemaal gebeurtenissen die impact hebben op uw financiele situatie. Iedereen wil bij voorkeur financieel onbezorgd door het leven. Rabobank stelt zich ten doel om iedereen financieel te begeleid en en organiseert daarom op woensdagavond 22 november Money Talks 2017 in het

Lees verder

VHV Sjinborn verwelkomt Toolnation als nieuwe sponsor!

Sponsor Nieuws afbeelding

23-10
Toolnation (onderdeel van Dirks Machines) richt zich op de directe verkoop van kwaliteitsgereedschappen aan particulieren en bedrijven via internet. Ze hebben al meer dan 30 jaar ervaring met het leveren van gereedschappen binnen de bouw-, automotive-, en industrie sector. Nav de steeds grotere vraag van particulieren, die op zoek zijn naar kwaliteitsgereedschap, hebben ze

Lees verder