header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Nieuwe evenementen commissie

Nieuws afbeelding 12-10-2022

Lieke

 

Hi! Mijn naam is Lieke van Stekelenburg, sinds het begin van dit seizoen één van de leden van de evenementen commissie. Samen met mijn vriend Bob America en onze kinderen Mees (fanatiek voetballer van 8 jaar) en Kiki (6 jaar hockeyt bij meiden F) woonachtig in Valkenburg. Ik kan er enorm van genieten om de kinderen te zien tijdens hun voetbal- of hockeywedstrijd. Op vrijdag na de training is het regelmatig een dolle boel waarbij de kinderen rondrennen en ondertussen het weekend wordt ingeluid onder het genot van een drankje en frietjes. De typische Sjinbornse gezelligheid voor jong en oud en het bieden van meerwaarde staan centraal bij het bedenken en organiseren van evenementen. Let’s make Sjinborn great again, dat is onze missie 😉

 

In het dagelijks leven werk ik bij Mosa als Head of communication & brand management. Mijn vrije tijd besteed ik graag met mijn gezin en/of met vrienden. Ik houd van het bourgondische leven. Lekker eten, drinken en vooral veel gezelligheid vind ik erg belangrijk. 

Hopelijk kunnen we er samen weer een mooi seizoen van maken en graag tot snel tijdens een van de evenementen! 

Danielle

Hallo, ik ben Danielle Meijs en maak sinds het begin van dit seizoen deel uit van de evenementen commissie van hockeyvereniging Sjinborn. Ik woon samen met Maikel Maessen, onze twee dochters Bente en Ise (die beiden hockeyen in de E en F) en hond Lou in Valkenburg. Onze meiden genieten enorm van de hockey en de gezelligheid tijdens en na de trainingen op de club. Om mijn steentje bij te dragen en het nog gezelliger en leuker te maken voor de leden en ouders, dmv het bedenken en organiseren van evenementen, heb ik me aangesloten bij deze commissie. Ik hoop jullie allemaal te zien tijdens een van onze evenementen!

 

Ilona

Hoi, ik ben Ilona van den Esschert, na een avondje stappen met onder andere Danielle en Anouk ben ik gestrikt om lid te worden van de evenementen commissie. Ik woon in Berg en Terblijt samen met mijn vriend Frank Offermans en onze kinderen Menno en Fabiënne. Fabiënne is sinds 2 jaar lid van de vereniging en speelt in het succesvolle C2-team!!

Ik vind het leuk om naar de wedstrijden te komen kijken en om te zien hoe de kinderen bezig zijn met hun sport. Voor mij is sporten niet alleen belangrijk om gezond te bewegen, maar net zo belangrijk voor de sociale contacten. Met de evenementen willen we juist inzetten op deze sociale contacten zodat iedereen zich thuis voelt binnen de club. Het doel is om leuke evenementen te organiseren voor jong en oud, waarmee we Sjinborn op de kaart zetten.

Nog even wat weetjes over mij: Ik ben werkzaam als beleidsmedewerker Duurzaamheid voor de gemeente Gulpen-Wittem. Ik kan enorm genieten van het wandelen met onze hond Juulke in onze prachtige omgeving en als ik nog ergens tijd heb lees ik graag een boek. Ik hoop dat we jullie snel zien op een van onze evenementen!


 

Anouk

Hoi allemaal!

Ik ben Anouk Reneerkens-Bisschops en sinds dit seizoen, samen met een aantal anderen, lid van de evenementen commissie. Samen met mijn man Jordy Reneerkens en onze twee dochters Liva (8 jaar) en Ylvi (7 jaar) zijn we woonachtig in het mooie Valkenburg aan de Geul. Onze dochters zijn beiden sinds 1,5 jaar lid van deze hockeyvereniging en mede hierdoor vond ik het fijn om op de een of andere manier ook mijn steentje bij te kunnen dragen. Ik vind het heel leuk om op zaterdagochtend naar de wedstrijden van onze dochters te kunnen gaan kijken, daar kan ik echt van genieten.

 

In het dagelijks leven werk ik voor JOGG Nederland (Gezonde jeugd, gezonde toekomst) als "Adviseur JOGG aanpak Limburg” waarin ik adviezen geef en aanspreekpunt ben voor alle Limburgse gemeenten. 

 

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan wandelen, hardlopen of bootcampen. Verder staat het weekend voor ons gezin meestal in het teken van teamsport; op zaterdagochtend sta ik (zoals al eerder benoemd) graag ergens langs de lijn op een hockeyveld om onze dochters aan te moedigen en op zondagmiddag ben ik te vinden op één van de Limburgse voetbalvelden om VV Walram te supporteren, waar mijn man hoofdtrainer is. 

 

Ik hoop dat we er gezamenlijk een mooi, sportief en gezellig hockeyseizoen van kunnen maken! Graag zie ik jullie dan ook terug tijdens onze evenementen.