header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Heb jij een nieuw hockeybitje nodig?

Algemeen

29-5 Op woensdag 7 juni is er de gelegenheid om een scan te laten maken voor een op maat gemaakte gebitsbeschermer tegen actie tarief
Het team van Mondzorg Meerssen is aanwezig van 19:00-21:00 uur in de praktijk.
Op de hapdag > melden bij administratietafel > kleur kiezen en afrekenen > scan maken > beschermer thuis ontvangen

Lees verder

Info avond tot Clubscheitsrechter Plus

Algemeen Nieuws afbeelding

15-3Vind je hockeywedstrijden begeleiden als clubscheidsrechter leuk en wil je je kennis en vaardigheden verbreden? Kom dan naar de opleiding tot CS+.

Lees verder

Communicatie Team van V.H.V. Sjinborn

Algemeen Nieuws afbeelding

30-11 Hoi, ik ben Carlien. Mijn dochter Ilva is begin 2022 gaan hockeyen, aangestoken door het enthousiasme van mijn neef en nichtjes en hun ouders die allemaal hockeyen bij V.H.V. Sjinborn of een andere rol vervullen voor de club. Aangezien er ondersteuning werd gevraagd op allerlei vlakken, ben ik vrijwel meteen betrokken geraakt en lid geworden van de communicatie commissie. Een beetje in de

Lees verder

Sjinborn ruimt op

Algemeen

13-6Wij ruimen op!!!Wie wil nu niet zijn eigen goal in de tuin hebben staan, heb je plaats doe een mooi bod en van het geld gaan wij nieuwe waterveld ballen kopen. Spannend wie gaat er bieden.......
Stuur een mailtje naar [email protected] met je bod.

Lees verder

Leden enquête

Algemeen Nieuws afbeelding

23-4 Beste leden,
 
Inmiddels heeft de KNHB 37 volledig ingevulde enquêtes retour ontvangen.
Dat is 14,3% van ons totaal ledenbestand.
Om een representatieve en bruikbare uitkomst te krijgen moet 30% van de leden de enquête invullen.Lees verder

KNHB Vrijwilliger van het jaar 2019

Algemeen

19-1 Zaterdag 18 januari, tijdens het 22ste Nationaal Hockeycongres in Utrecht is de Vrijwilligerstrofee 2019 uitgereikt. Deze trofee wordt ieder jaar uitgereikt aan een vrijwilliger die zich binnen een bepaalde categorie heeft ingezet voor zijn of haar hockeyvereniging. Het thema voor 2019 was Sponsoring.

Lees verder

Sjinborn zaalhockey wedstrijden

Algemeen Nieuws afbeelding

11-12Komende zaterdag gaan onze thuiswedstrijden van de zaalhockey van start in de Polfermolen.

Hieronder staan de data van de thuiswedstrijden op een rij. Als je wilt komen kijken op de tribune ben je van harte welkom! De teams worden graag door jullie aangemoedigd!
Onze teams spelen niet 1 maar telkens 2 wedstrijden op een dag.
 
Datum

Lees verder

Nieuwjaarsbijeenkomst wandeling dank je wel feest!

Algemeen Nieuws afbeelding

27-11 Wat gaan we doen?
Als eerste willen we iedereen in de gelegenheid stellen om elkaar een goed nieuwjaar te wensen. We zullen als bestuur kort terugblikken op het voorbije jaar, denk hierbij onder meer aan de gevierde kampioenschappen en het hockeykamp, maar ook vooruitblikken op het komende jaar. Ook zullen we de vrijwilliger van het jaar en het team van het jaar bekend

Lees verder

Kampioenen

Algemeen Nieuws afbeelding

25-11Afgelopen weekeinde werden maar liefst 3 Sjinborn teams kampioen in diverse klasse. MB1, MC1 en de MD1. Gefeliciteerd meiden en coaches. 
De ingezette weg met investeren in trainingen en trainers begint zichtbaar te worden op de velden, tegenstanders ben gewaarschuwd.

 

Lees verder

Zaalhockey Sjinborn

Algemeen Nieuws afbeelding

25-11 Beste Zaalhockeyers,


Het heeft even geduurd maar de trainingstijden en wedstrijden voor de zaalhockey teams zijn via de Lisa app beschikbaar. De Zaalhockey teams zijn te herkennen in Lisa doordat ze (ZH) aan het eind hebben! De trainingen van deze teams zijn via de Lisa agenda te zien.

Lees verder

Sportprijzen van Valkenburg

Algemeen Nieuws afbeelding

25-11 VHV Sjinborn heeft afgelopen zondag naast de prijzen gegrepen tijdens de uitreiking van de Sportprijzen van Valkenburg aan de Geul 2019 die plaats vonden in Chateau St. Gerlach. 
Dames 1 was genomineerd in de categorie team senioren, hier ging VC S.E.C. met de prijs lopen. 

Lees verder

16 december Ledenvergadering

Algemeen Nieuws afbeelding

19-11Op maandag 16 december vindt de Algemene Ledenvergadering van VHV Sjinborn hockey plaats. Deze wordt gehouden in ons clubhuis en begint om 19:30 uur.  U kunt op de ALV meepraten en beslissen over het algemene beleid van de vereniging. 
De notulen van de laatste ALV zijn te vinden na inloggen op de site met lidnummer vervolgens naar club/documenten/alv 2018.

Lees verder

DE HOCKEYBAL IS DOOR DE GEMEENTERAAD

Algemeen Nieuws afbeelding

6-11Tijdens de vergadering van de raad van de gemeente Valkenburg aan de Geul op 5 november 2019 hebben alle raadsfracties aan het college van Burgemeester & Wethouders gevraagd voort te maken met de aanleg van het nieuwe hockeyveld van de Valkenburgse Hockey Vereniging Sjinborn. Het college heeft hier gevolg aan gegeven waardoor in de zomer van 2020 de schop nu dan ook echt de grond in zal

Lees verder

VHV Sjinborn genomineerd met 2 teams voor de sportprijzen (deel 2)

Algemeen Nieuws afbeelding

1-11 VHV Sjinborn genomineerd met 2 teams voor de sportprijzen Valkenburg aan de Geul 2019. Na de nominaties vorige week van onze MB1 seizoen 2018-2019 in de categorie junioren. Is het deze week tijd voor ons tweede genomineerde team dames 1 in de senioren categorie. 

Lees verder

Super Sunday bij VHV Sjinborn

Algemeen Nieuws afbeelding

28-10Zondag 3 november spelen alle senioren hockeyteams van VHV Sjinborn thuis. Dus is het tijd voor Super Sunday.

Lees verder

VHV Sjinborn genomineerd met 2 teams voor de sportprijzen

Algemeen Nieuws afbeelding

25-10 VHV Sjinborn genomineerd met 2 teams voor de sportprijzen Valkenburg aan de Geul 2019. Onze MB1 seizoen 2018-2019 is genomineerd in de categorie junioren en de dames 1 in de senioren categorie. 

Lees verder

Tijdsindeling scheidsrechter cursus maandag 28 oktober

Algemeen Nieuws afbeelding

24-10 Hieronder vind je de groepsindeling voor de scheidsrechter cursus maandag 28 oktober.  In verband met de vele aanmeldingen hebben we de avonden verdeeld in twee groepen.  Ook hebben we een tweede cursus avond op 4 november (gelijke groepsindeling) ingelast en het examen op 11 november.

Groep 1 - 18.30 - 20.00 uur

Lees verder

Nieuw - Warming-up app

Algemeen Nieuws afbeelding

24-10 Start Sterk met de Warming-up App! 


Blessures onder spelers wil je natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. Om veilig en met plezier te kunnen (blijven) hockeyen is het belangrijk dat ze al op jonge leeftijd de juiste vaardigheden leren. Als ze leren om onder andere de heup, knieën en enkels op een goede manier te belasten, bestaat er minder kans op acute blessures,

Lees verder

Inloopuurtje Sjinborn

Algemeen Nieuws afbeelding

24-10
Dit inloopuurtje dient om zaken (opmerkingen, ideeën etc.) die men heeft te bespreken met het bestuur. 
Blijf niet met dingen lopen, maar maak het bespreekbaar. We willen allemaal het beste voor onze club en leden.

Lees verder

TV opnames bij VHV Sjinborn

Algemeen Nieuws afbeelding

11-10 Op dinsdag 22 oktober vanaf 19:30 uur worden bij VHV Sjinborn door TV Valkenburg TV opnames gemaakt. VHV Sjinborn is dit jaar met maar liefst 2 teams genomineerd voor de prijs van sportploeg van het jaar in de gemeente Valkenburg. Dames 1 dingt mee bij de senioren en bij de junioren is de MB1 seizoen 2018-2019 voorgedragen door de jury.

Lees verder

Silver Cup – MHC Venray D1 - Sjinborn Dames 1

Algemeen Nieuws afbeelding

3-10 Dames 1 speelt op vrijdag 4 oktober om 20:30 een belangrijke wedstrijd in de strijd voor de KNHB-Beker, de Silver Cup tegen Mixed Hockey Club Venray. 

Lees verder

Rabo Dorpskernen Bokken Battle 29 september 2019

Algemeen Nieuws afbeelding

15-9Beste leden, ouders en vrijwilligers, We hebben een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan de Rabo Dorpskernen Bokken Battle welke plaatsvindt op 29 september 2019. We willen deze mogelijkheid om VHV Sjinborn te laten zien èn om een leuke geldprijs in de wacht te slepen niet aan onze deur voorbij laten gaan! Het programma (onder voorbehoud) start rond het middaguur met

Lees verder

Zaalhockey

Algemeen Nieuws afbeelding

6-9 Beste leden,


Momenteel is de zaalhockey commissie druk bezig om een nieuw zaalhockeyseizoen voor te bereiden. Dit kan alleen bij voldoende animo!!
 
Heb je zin om tijdens de winterstop te gaan zaalhockeyen, geef  dan je aanmelding door voor vrijdag 13 september aan je coach(es).

Lees verder

VHV Sjinborn in de Limburger "Hockeyclub Sjinborn krijgt nieuw waterveld"

Algemeen Nieuws afbeelding

27-6 Hockeyclub Sjinborn uit Valkenburg krijgt volgend jaar een nieuw speelveld. Een meerderheid van de raadsfractie reageert positief op dat verzoek.
 
Het bestaande zandveld van de hockeyclub in Broekhem-Noord is versleten. Dat komt doordat Sjinborn een paar jaar geleden afzag van een tweede veld, waardoor dat ene veld zeer intensief wordt bespeeld. 

Lees verder

Nieuw waterveld

Algemeen Nieuws afbeelding

21-6Beste Sjinborn familie, In het voorbije jaar zijn het bestuur en een speciale commissie bezig geweest met de voorbereidingen voor de aanleg van een nieuw waterveld in de zomer van 2020. Zo hebben we onder meer gesprekken gevoerd met de verantwoordelijke wethouder Remy Meyers en hebben we op vrijdag 12 april een brede delegatie van de gemeenteraad op bezoek gehad op

Lees verder

Geslaagden VHV Sjinborn

Algemeen Nieuws afbeelding

12-6Speelsters, spelers, leden, vrijwilligers en bestuur feliciteren alle geslaagden leden van VHV Sjinborn. Heb je een herexamen dan wensen we je volgende week succes met de herexamens. Helaas voor de gezakte volgend jaar opnieuw knallen. 

Lees verder

Dames 1 kampioen

Algemeen Nieuws afbeelding

27-5 Na een afwezigheid van één jaar is ons dames 1-team weer teruggekeerd in de derde klasse. Met nog een duel voor de boeg is de formatie van tainer-coach Nick Koolen en teammanagers Astrid Huiskes-van Hooren en Monique Casters-Jacobs onbereikbaar geworden voor de concurrenten. Rode lantaarndrager Liempde werd met liefst 11-0 verslagen, waarna de champagne kon worden ontkurkt en de

Lees verder

Kampioenswedstrijd Sjinborn dames 1

Algemeen Nieuws afbeelding

20-5 Na hard werken kan Sjinborn dames 1 as zondag 26 mei om 12:45 de kroon op het seizoen zetten. In het begin van het seizoen reikte de dames al tot de 5e ronde van de bekercompetitie, een ongekende weelde. Bij winst as zondag tegen Liempde, zijn de dames twee rondes voor het einde van de competitie kampioen en promoveren ze naar de derde klasse. Het streven aan het begin van

Lees verder

HOCKEY BITJES VHV Sjinborn

Algemeen Nieuws afbeelding

17-5 Op vrijdag 21 juni 2019 is er de gelegenheid om een afdruk te laten maken voor een professionele gebitsbeschermer tegen gereduceerd tarief.
Wilt u gelijk na de zomervakantie een passend bitje gééf je dan op!
SPTL is aanwezig van 18:30 - 20:30 uur in het clubhuis.

Lees verder

werkzaamheden bij A76 Nuth

Algemeen Nieuws afbeelding

17-5Vanwege diverse grootschalige werkzaamheden is de A76 bij Nuth van 17-20 en 24-27 mei deels afgesloten.

Lees verder

Open trainingen tijdens mei vakantie

Algemeen Nieuws afbeelding

17-4 Tijdens de mei vakantie zijn er 'open trainingen'
Vrijdag 19 april, 26 april en 3 mei van 17.30 - 18.30 uur en van 18.30 - 19.30 uur.


Vanaf maandag 6 mei starten de reguliere trainingen weer volgens schema. En vanaf zaterdag 11 mei starten de wedstrijden weer.


Iedereen alvast Fijne Paasdagen. 
Lees verder

Sjinborn meets gemeenteraad

Algemeen Nieuws afbeelding

13-4Vrijdag 12 april heeft een delegatie van de gemeenteraad van Valkenburg  aan de Geul de Valkenburgse Hockey Vereniging Sjinborn met een bezoek  vereerd. Sjinborn bedankt de fracties van CDA, de Progressieve Groene  Partij, de Valkenburgse Senioren Partij en Algemeen Belang voor hun  bezoek en welgemeende interesse. Zij hebben zowel op als naast het veld  het

Lees verder

wintertraining

Algemeen Nieuws afbeelding

31-3

Beste leden, beste ouders,
Zondag 31 maart 2019 hebben wij de facturen aangaande de voorbije veldwintertraining verstuurd. De factuur vermeldt foutief ‘zaalhockey’, dit moet zijn ‘veldwintertraining’. Excuses voor het ongemak, wij zien de betaling graag tegemoet.

Lees verder

Silver Cup – Sjinborn Dames 1 - N.S.H.C. Apeliotes

Algemeen Nieuws afbeelding

20-3Vrijdag 15 maart speelde dames 1 de 5e ronde van de Silver Cup N.S.H.C. Apeliotes  (Nijmegen). Na ongeveer 10 minuten spelen viel deze wedstrijd letterlijk in het water en was het 

Lees verder

gecombineerd lidmaatschap Polfermolen

Algemeen Nieuws afbeelding

4-3 Om meer sporten te stimuleren, wilt de Polfermolen leden van sportverenigingen in Valkenburg aan de Geul de mogelijkheid bieden om tegen een gereduceerd tarief een fitnessabonnement af te sluiten. Dus is het seizoen voorbij en wil je toch nog graag aan je kracht en conditie blijven werken? Maak dan nu gebruik van deze speciale actie voor leden.
 

Lees verder

De reguliere trainingen gaan van start vanaf 11 maart

Algemeen Nieuws afbeelding

21-2 Beste ouders/ verzorgers, Beste jongens en meisjes,
 
De wintertrainingen lopen langzaam ten einde.
De laatste wintertraining zal plaatsvinden op woensdag 27 februari aanstaande.
In de Carnavalsvakantie zijn er geen trainingen. De reguliere trainingen gaan van start vanaf 11 maart aanstaande.

Lees verder

Silver Cup – Sjinborn Dames 1 - N.S.H.C. Apeliotes

Algemeen Nieuws afbeelding

12-2
Dames 1 speelt op vrijdag 15 maart om 20:30 een belangrijke wedstrijd in de strijd voor de KNHB-Beker, de Silver Cup tegen N.S.H.C. Apeliotes  (Nijmegen). 
Na in de vierde ronde RHC Concordia uitkomende in de tweede klasse verslagen te hebben, wordt er alles aan gedaan om ook Apeliotes (2e klasse) te verslaan. 

Lees verder

Masterclass #zijfluittop

Algemeen Nieuws afbeelding

17-1 Meld je aan voor de Masterclass #zijfluittop "Ik vind fluiten nu NOG leuker" aldus een van de deelneemsters in november. De Masterclass staat open voor jonge vrouwelijke club-/bondsscheidsrechters (16-25 jaar) van alle sporten! Lees verder

Mabel Prinsen overleden

Algemeen Nieuws afbeelding

9-12Mabel Prinsen, mede-oprichtster van hockeyclub Sjinborn is zaterdag 8 december overleden. De uitvaart zal zaterdag 15 december om 11:00 uur plaatsvinden in de Sint-Mauritiuskerk in Schin op Geul.
Namens Sjinborn wensen wij familie en vrienden heel veel sterkte met dit verlies.

Lees verder

CONTRIBUTIE SEIZOEN 2018/2019

Algemeen Nieuws afbeelding

2-12Beste leden en beste ouders/verzorgers, Inmiddels zijn we bijna halverwege het hockeyseizoen en stel ik vast dat een groot aantal leden, ondanks dat de contributiefacturen reeds aan het begin van het seizoen zijn verstuurd, nog geen enkele euro aan contributie hebben betaald. Ik besef me dat dit bericht ook wordt gestuurd aan leden en ouders die wel netjes betaald hebben,

Lees verder

Worden Sjinborn Dames 1 Herbst Meister?

Algemeen Nieuws afbeelding

24-11Na de geweldige prestatie vrijdagavond waar de Sjinborn dames 1 na winst op Concordia de vijfde ronde van de Silver Cup bereikt hebben kunnen ze zondag thuis tegen Heesch Herbst Meister worden.  De dames zijn dit seizoen nog steeds ongeslagen en hebben nog geen punt verloren.  Wie komt de dames aanmoedigen om 12:45? 

Lees verder

Werkzaamheden / Wegafsluiting A2 richting Eindhoven

Algemeen Nieuws afbeelding

16-11 Komend weekend vinden werkzaamheden plaats op de A2 richting Eindhoven, waardoor de A2 tussen knooppunt het Vonderen en Grathem het hele weekend (gedeeltelijk) is afgesloten. Bovendien is een groot aantal afritten afgesloten. Meer informatie is te vinden op:


Lees verder

De nieuwe VHV Sjinborn ClubApp is gelanceerd!

Algemeen Nieuws afbeelding

12-10 De nieuwe VHV Sjinborn ClubApp is gelanceerd! Met de input van veel hockeyclubs en gebruikers is deze geheel nieuw gebouwd. De app wordt automatisch ge-update via iTunes of Google Play. Als je inlogt krijgt je een persoonlijke timeline te zien met wat voor jou (en je broers/zussen, papa/mama) de komende periode relevant is. 

Lees verder

Cashless clubhuis MHC Maastricht / HC Berlicum

Algemeen Nieuws afbeelding

12-10Hierbij willen we jullie er op wijzen dat bij veel clubs in de clubhuizen alleen nog gepind kan worden.  In de directe omgeving heeft MHC Maastricht dit al ingevoerd, HC Berlicum in Brabant ook en meer zullen volgen.

Bij Sjinborn is het nog steeds mogelijk cash, met pin of de vrienden pas te betalen.

Lees verder

Hockey centraal in ‘De Sjporttaofel’ van TV Valkenburg

Algemeen Nieuws afbeelding

28-9 In de vierde aflevering van de Sjporttaofel van TV Valkenburg blikken ze met Nick Koolen – trainer van dames 1 en  Colla Breuers trainer mannenploeg van combi Sjinborn/Nuth , vooruit op het nieuwe seizoen dat inmiddels drie speelronden gevorderd is.
Beide trainers zijn dit jaar nieuw bij onze hockeyclub en geven alvast een inkijkje in het wel en wee van hun ploeg.

Lees verder

Dames 1 speelt topper

Algemeen Nieuws afbeelding

27-9As zondag 30 september speelt ons vlaggenschip dames 1 om 12:45 de topper tegen DVS uit Waalre. Op dit moment staan ze in punten gelijk met DVS, bij winst komen ze alleen aan de leiding. 

Lees verder

Werkzaamheden toegangspoort klaar

Algemeen Nieuws afbeelding

25-9Vorige week maakten we melding van de renovatie van de toegangspoort naar ons hockeycomplex. De verwachting was dat deze werkzaamheden na het weekeinde klaar zouden zijn, dit is gelukt.
We kunnen ons complex weer door een goed werkende en fris geverfde poort betreden. 
Dank aan de mensen die dit mede mogelijk hebben gemaakt. 


Lees verder

Werkzaamheden toegangspoort

Algemeen Nieuws afbeelding

20-9Beste leden,
Vandaag is gestart met de renovatie van de toegangspoort naar ons hockeycomplex, verwachting is dat deze werkzaamheden na het weekeinde afgerond zijn. De werkzaamheden bestaan oa uit demonteren poort, uitlijnen poort, rechtmaken van de poort, uitlijnen ophangpalen etc.   Zodra de werkzaamheden klaar zijn hebben we weer een mooie recht hangende poort en voor de

Lees verder

A79: werkzaamheden 21-24 september 2018

Algemeen Nieuws afbeelding

17-9 A79: werkzaamheden tussen knooppunt Kruisdonk en afrit (6) Voerendaal; (richting Heerlen); 21-24 september 2018

Lees verder

Oefenwedstrijden VHV Sjinborn

Algemeen

27-8Als voorbereiding op de competitie die start in het weekeind van 8 september spelen diverse teams van VHV Sjinborn een oefenwedstrijd.
Zaterdag om 12:00 speelt Dames 1 tegen een Iers team. Aansluitend speelt MB2 tegen Waalre. Waalre combineert dat dan tevens met een mooi uitstapje in Valkenburg.

Lees verder

Is je gebit je heilig, sport dan veilig!

Algemeen Nieuws afbeelding

11-6  


Kom ook naar de hapdag op vrijdag 24 augustus 2018 (18.30 – 20.30 uur) in het clubhuis

Het nut van een gebitsbeschermer?

Lees verder

Meisjes D1 kampioen

Algemeen Nieuws afbeelding

20-11 Afgelopen zaterdag werden de meiden van de MD1 kampioen in hun klasse. De dames stapte met veel spanning het veld op en streden voor alles wat ze konden. Na de 4-1 winst tegen Meerssen kunnen ze de volgende week niet meer ingehaald worden door de nummer 2 en zo een feestje gaan bouwen.  Na afloop van het laatste fluitsignaal werden de meiden en begeleiding door ouders, supporters en

Lees verder

Actie: een op maat gemaakte gebitsbeschermer

Algemeen Nieuws afbeelding

25-9Vanaf dit seizoen is het dragen van een gebitsbeschermer verplicht. Letsel aan tanden, kiezen en kaken kan met een goede mondbeschermer worden voorkomen of beperkt.  In samenwerking met Excent en tandarts Pilgram heeft VHV Sjinborn de komende weken een actie om een op maat gemaakt bitje te laten maken tegen gereduceerd tarief. Een op maat gemaakt bitje heeft een betere pasvorm waardoor je

Lees verder

Stem nu ook op Valkenburgse Hockey Vereniging Sjinborn

Algemeen Nieuws afbeelding

17-9Stem nu ook op Valkenburgse Hockey Vereniging Sjinborn via:
www.leukstesportvereniging.nlLees verder

Jongens B1 alsnog kampioen!

Algemeen Nieuws afbeelding

8-6
Jongens B1 op de laatste speeldag  alsnog kampioen!!! Na een Lang seizoen met veel spannende wedstrijden hebben deze toppers alsnog het kampioenschap behaald. JB1 Had het al ver voor het einde van de competitie kunnen beslissen maar mede door goede weerstand van concurenten Blerick en Maastricht werd het alsmaar uitgesteld. Op de laatste speeldag stonden nog 2

Lees verder

MB3 kampioen!!

Algemeen Nieuws afbeelding

2-6
MB3 is kampioen geworden. 9x op rij gewonnen. Zaterdag gaan ze hopelijk de 10e winnen.


Lees verder

clubsponsor Koos van Eyndhoven

Algemeen Nieuws afbeelding

18-1Afgelopen vrijdag tijdens de Nieuwjaarsborrel werden onze coaches van de jeugdteams in het nieuw gestoken. Onze clubsponsor Koos van Eyndhoven dank daarvoor. In totaal werden er 35 jasjes uitgereikt aan onze dankbare vrijwillige coaches.

Lees verder

Wist-U-Dat: Sjinborn-app!!!

Algemeen Nieuws afbeelding

19-2Sinds enkele weken beschikt Sjinborn over z'n eigen app! 
De VHV Sjinborn app is superhandig voor spelers, coaches, trainers en managers. Met: - complete teammanager, met alle wedstrijden, scheidsrechters, bier/limonade-pot, aanwezigheid, route, foto’s, taken, berichten en verjaardagen. Ook als je in meer dan éé team zit (met bijvoorbeeld het zaalhockey). -

Lees verder

Oranje in finale Hockey World League

Algemeen Nieuws afbeelding

18-1Vanmiddag wordt in Delhi de finale van de Hockey World League gespeeld. Om 15.30u is deze wedstrijd (bijna live) te zien bij de NOS.
http://events.fih.ch/new/competition/261

Lees verder

4 oktober: Oktoberfest bij Sjinborn

Algemeen Nieuws afbeelding

29-9Op vrijdagavond 4 oktober organiseert de Evenementencommissie tijdens de training het Oktoberfest!!!
Bei een gemutliche abend hoort naturlich ook Duitse Schlagers/Bier/Schnitzel!!!
Speciaal voor deze avond serveert de keuken Friet met Schnitzel voor € 5,-

Lees verder

Aanstaande woensdag 2 oktober: Happen voor nieuw bitje!

Algemeen Nieuws afbeelding

10-9Binnen onze vereniging is het dragen van een gebitsbeschermer tijdens trainingen én wedstrijden voor jeugdleden verplicht en voor seniorleden ten zeerste aangeraden! Ook dit seizoen biedt Sjinborn haar leden de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief een gebitsbeschermer op maat aan te schaffen. 

Lees verder

HOCKEYKAMP 2013

Algemeen Nieuws afbeelding

18-5 Het is weer zover; het hockeykamp 2013 komt eraan!!!
De werkgroep is inmiddels druk bezig met de voorbereiding van dit leuke en gezellige kamp.
Het is ieder jaar weer een super afsluiting van het hockeyseizoen.
 
Het kamp start op vrijdag 21 juni a.s. en zal duren tot zondag 23 juni.
Op vrijdag gaan de poorten om 18.00 uur open.

Lees verder

DISCO F-JES, E-tjes en 8-tal

Algemeen Nieuws afbeelding

29-4 GROOT DISCO FEEST!!!!!!
KLIK HIER
ZATERDAG 11 MEI Begin: 18:00 Einde: 22:00 Kosten: € 10,-- (inclusief Frietjes,Frikandel/Kroket 3 consumpties, zakje chips/snoep) Aanmelden bij [email protected]

Lees verder

Familietoernooi IS VOL!!!!

Algemeen Nieuws afbeelding

24-4 LAATSTE NIEUWS 21 mei 2013: HET FAMILIETOERNOOI IS VOLGEBOEKT!!
Op 25 mei wordt weer het ABN AMRO Familietoernooi georganiseerd.
Inschrijven vooraf, formulieren achter zijn te vinden bij de bar én op de site, klik hier.
Aanvang 17.00 uur 
U weet VOL=VOL


Lees verder

20 April ABC-toernooi!

Algemeen Nieuws afbeelding

13-4Op zaterdag 20 april wordt het ABC-toernooi weer georganiseerd! Schrijf je in via het inschrijfformulier dat achter de bar verkrijgbaar is. Aanvang 18.00u.

Lees verder

Algemene Ledenvergadering 22 april 2013

Algemeen Nieuws afbeelding

2-4Het bestuur nodigt alle leden uit voor de Algemene Leden Vergadering, die plaatsvindt op 22 april vanaf 20.00 uur in ons nieuwe clubhuis. 
Wij hopen U te mogen verwelkomen 22 april!
 

Lees verder

Sjinborn goes Shoeby

Algemeen Nieuws afbeelding

23-3 Een nieuwe actie van de Sponsorcommissie: Sjinborn-VIP-avond bij Shoeby in Vaals. De winkel is op donderdagavond 18 april speciaal voor ons geopend! Meld je aan, shop met 10% korting en sponsor ook nog eens de verenigingskas!
Kijk in de bijgevoegde brief voor alle informatie!


Lees verder

Kingzen: Het AB-feest van de kroning!

Algemeen Nieuws afbeelding

14-3 Het AB-feest van de kroning!
 
Wanneer:zaterdag 23 maart
Vanaf: 20:30 uur tot en met 1:30
Entree:2 euro
15+ (ID verplicht)
 
Poort sluit om 22.30


Lees verder

The Harlem Shake

Algemeen Nieuws afbeelding

7-3Het DC-feest van het jaar!
Voor D en C elftallen & introducees
Wanneer:zaterdag 9 maart Vanaf:20.00 uur tot en met 23.30
Hoeveel:2 euroLees verder

Sinterklaas bij Sjinborn

Algemeen Nieuws afbeelding

1-12Op vrijdag 30 november verblijdde Sinterklaas onze club met een bezoek! Hij nam drie Pieten mee en natuurlijk een hoop snoep en kadootjes! De Gele Piet bemoeide zich zelfs nog met de hockeytraining! 

Lees verder

Reddende actie Sven nationaal!

Algemeen Nieuws afbeelding

8-10De reddende actie van Sven is ook door de hockeybond opgepakt:
Volg de link voor het artikel op hockey.nl

Lees verder

Keepershok

Algemeen Nieuws afbeelding

8-10Beste keepers, coaches en trainers!

Het keepershok is onlangs helemaal opgeruimd. Om dit zo te houden moet elk team ook altijd na de wedstrijd zijn keepersspullen in de teamlocker opbergen! Zo houden we het overzichtelijk én kunnen er geen spullen zoek raken!


Lees verder

Controle Keepers Materiaal

Algemeen Nieuws afbeelding

22-8 Voor de controle van de keeperstassen wordt de jongste jeugd op dinsdag 28 augustus om 18:30 verwacht met hun tassen. De inhoud wordt door Sjinborn gecontroleerd en ook  kan worden aangegeven wat er niet meer klopt aan het materiaal. Van de coaches wordt verwacht dat ze hierbij  aanwezig zijn.  Op donderdag 30 augustus om  18:30  worden de jeugd teams A t/m D jeugd

Lees verder

Meiden 6E1 kampioen en winnaar JJ-slotdag!

Algemeen Nieuws afbeelding

22-6 Al voor de laatste speelronde waren de meiden van 6E1 kampioen. De meiden
werden ongeslagen kampioen in hun klasse. Het hele seizoen werd op het scherpst
van de snede gestreden en  alle wedstrijden werden met  ruime cijfers gewonnen.Lees verder

Vanaf woensdagavond geen trainingen meer!!!

Algemeen Nieuws afbeelding

18-6Deze week zullen de trainingen op woensdag, donderdag en vrijdag jammer genoeg niet door gaan. Dit i.v.m. het TRIMKOMtoernooi, schoolkampen en natuurlijk ons eigen Hockeykamp!  

Lees verder

En ook M8E1 kampioen!

Algemeen Nieuws afbeelding

14-6 Afgelopen zaterdag 9 juni speelden de meiden van M8E1 hun kampioenswedstrijd tegen Nuth M8E1. Als ze wonnen zouden ze voorjaarskampioen in hun poule zijn. Juist de dag van tevoren gebeurde er iets uitermate vervelends met 1 van de teamleden: rechterspits Lotte Dohmen, die juist een week eerder gezorgd had dat er nog een zwaarbevochten gelijkspel was behaald, brak haar arm, waardoor ze

Lees verder

Jongens 8E1 ook kampioen!

Algemeen Nieuws afbeelding

12-6 Hoewel bij de jeugd de stand officieel niet wordt bijgehouden, doen de jongens dat zelf ook.
Na een seizoen met alleen maar winst was de laatste wedstrijd tegen Maastricht toch nog spannend, een gelijkspel was nodig om kampioen te worden. Na een zinderende wedstrijd, waarbij de jongens het niet kado kregen, werd bij een 4-4 afgefloten!

Lees verder

En ook Jongens B1 kampioen!

Algemeen Nieuws afbeelding

11-6Op de laatste competitiedag werd na JA1 ook Jongens B1 kampioen! De mannen wonnen een spannende strijd met 2-3 uit in Maastricht!
Coach Frank had gezorgd voor een mooie afsluiting, nadat hij zijn slagroomtaart van een week tevoren had moeten weggooien toen het kampioenschap nog een week op zich liet wachten.
Mannen: van harte gefeliciteerd!

Lees verder

Sjinborn presents: Los in het Sprookjesbos

Algemeen Nieuws afbeelding

6-5Het DC-toernooi van het jaar met aansluitend feest en BBQ Voor D en C elftallen & introducees Wanneer: 12 mei Vanaf: 19.00 uur tot en met 23.00 Hoeveel: 3,50 p.p. (incl. BBQ) Opgeven (als team): [email protected]  Teams: van 6-8 spelers
Het mooiste verkleedde team met de mooiste naam wint een toepasselijke prijs!!!

Lees verder

Inloopavond voor onze buren, vrijdag 20 april vanaf 18.30 uur

Algemeen Nieuws afbeelding

15-4  
Beste clubleden,
Zoals jullie weten willen we dit jaar onze accommodatie verbeteren. Meest in het oog springend is de nieuwbouw van het clubhuis, daarnaast vervanging van de verlichting en voorzieningen om geluidsproductie (bv van de hockeyballen tegen de kantplanken) te verminderen. Al jaren zijn we gehuisvest op de huidige locatie, en dat willen graag nog jaren zo

Lees verder

Renovatie Deel II

Algemeen Nieuws afbeelding

12-3We hebben weer een nieuwe mijlpaal bereikt. Vrijdag 9 maart heeft onze voorzitter het contract met de aannemer getekend. Lees alles en bekijk de mooie 3D-tekeningen van het nieuwe clubhuis hier.  We zijn benieuwd naar jullie reacties!

Lees verder

C-Feest FLOWER POWER

Algemeen Nieuws afbeelding

8-3WE GAAN WEER FEESTEN  10 MAART C-JEUGD START 20:00 EINDE 24:00 ENTREE € 2,00


Lees verder

Uitnodiging ALV

Algemeen Nieuws afbeelding

5-1Beste leden, Op maandag 23 januari hebben we de volgende ALV op de agenda staan.
Hier zijn alle leden en ouders welkom om hun input te geven over het beleid en de richting van de hockeyclub Sjinborn.
Het Bestuur zal een terugblik geven op het afgelopen jaar en de belangrijkste punten voor komend jaar bespreken.

Lees verder

Nieuwjaarsborrel

Algemeen Nieuws afbeelding

14-12 Beste Sjinborners
 
We sluiten het sportjaar 2011 weer af met de uitreiking van onze sportiviteitsprijzen en luiden het nieuwe jaar weer in voor Sjinborn op 6 januari vanaf 18.00
 
Zet het alvast in je agenda !
 
 
 

Lees verder

Keepers achter Slot en Grendel!

Algemeen Nieuws afbeelding

6-11Afgelopen week zijn er nieuwe lockers geïnstalleerd in het keepershok, dit om de keeperstassen veilig te kunnen opbergen. Elk team heeft een eigen locker die mbv een cijferslot afgesloten kan worden. Elk team wordt hiermee verantwoordelijk voor haar keepersspullen en "effe lene" van een ander team, dat kan niet meer.


Lees verder

Gasttrainer voor H1, H2 en JA1

Algemeen Nieuws afbeelding

12-9Op woensdag 14 september zal Egid Kiesouw, fysieke trainer bij Roda JC, PSV en het Nederlands (voetbal)elftal, en fysiotherapeut bij Sportsocieteit Reuvers de training van Heren 1, Heren 2 en Jongens A verzorgen. Publiek is van harte welkom! De training start om 20.30u.

Lees verder

Sjinborn: een bijzondere naam

Algemeen Nieuws afbeelding

4-7Lees in de bijlage het artikel van Jan Willem Meijer, die - gefascineerd door namen van hockeyclubs - onderzoek hiernaar deed en recent over dit onderwerp publiceerde in Hockey.nl.

Lees verder

Oproep Zaalhockey

Algemeen Nieuws afbeelding

22-6Aan iedereen die de komende winter wil gaan zaalhockeyen:
Meld je met je team aan bij de Technische Commissie!
Dit kan tot 30 juni!


Lees verder

A.s. dinsdag vanaf 19u geen trainingen!

Algemeen Nieuws afbeelding

18-6I.v.m. het TRIMKOM-toernooi op dinsdag 21 juni komen de trainingen vanaf 19.00u te vervallen!

Lees verder

Wedstrijdverslag van de week: Meisjes B1

Algemeen Nieuws afbeelding

30-5 Hockeer MB1 - Sjinborn MB1: Laatste wedstrijd van seizoen!

Het hele team heeft afgelopen zaterdag super gespeeld: de 1e helft ging moeizaam, Hockeer kwam 1-0 voor. In de laatste seconde van de eerste helft kregen we een
strafcorner: deze ging erin door Suzanne Voncken, 1-1. In de tweede helft hebben

Lees verder

Familietoernooi op 19 juni!

Algemeen Nieuws afbeelding

29-5 Schrijf je nu in voor het Familietoernooi 2011! Het wordt weer ouderwets gezellig! We hebben ontvangst met vlaai en koffie, aangeboden door de club. Volvo zal als sponsor van de club aanwezig zijn en er ook auto's neerzetten. Verder is er weer een barbecue zodat ook voor de inwendige mens gezorgd wordt. Er worden prijzen uitgedeeld voor het winnende team, het team met de leukste naam en

Lees verder

Southport-weekend bij Sjinborn!

Algemeen Nieuws afbeelding

21-5 Nog maar een week, dan is het zover! Op 28 en 29 mei zal Southport Hockeyclub Sjinborn bezoeken.


Lees verder

Wedstrijdverslag van de week: J6E1

Algemeen Nieuws afbeelding

17-5Het was weer even wennen op het veld na 4 weken niet hockeyen. Iedereen had er weer zin in, zeker tegen Kerkrade, want daar hadden we de vorige keer net met 6-5 van verloren na een heel spannende wedstrijd.  We wisten niet dat het weer zo ontzettend spannend zou worden!  Na een eerste doelpunt tegen werden we echt wakker en maakten we gelukkig snel de

Lees verder

Zaterdag a.s.: C-Toernooi!

Algemeen Nieuws afbeelding

9-5 Aan alle C-SPELERS en C-SPEELSTERS van Sjinborn!!!
Geef jezelf en een vriend of vriendinnetje op voor het fabuleuze C-TOERNOOI nu zaterdag 14 mei!  Start om 18.30 uur, toernooiwedstrijden beginnen om 19.00 uur. Het bestaat uit een toernooi voor hockeyers en niet-hockeyers die kennis willen maken met het spel en het fenomeen hockeyfeest.

Lees verder

Gebitsbeschermer laten maken op de Hapdag op 30 augustus

Algemeen Nieuws afbeelding

14-4 Op dinsdag 30 augustus kun je tussen 18.00u en 19.15u bij Sjinborn een spiksplinternieuwe gebitsbeschermer laten aanmeten. Meld je van tevoren wel even aan via www.sptl.nl.   Zie ook het onderstaande bericht.   Ook hockeyers die nog volop aan het wisselen zijn of een beugel dragen, kunnen deze dag een op maat gemaakte beschermer laten vervaardigen. Voor het wisselgebit worden

Lees verder

Wedstrijdverslag van de week: MC2

Algemeen Nieuws afbeelding

20-3 Op zaterdag 19 maart speelde Meisjes C2 thuis tegen Meerssen MC2.
Het was een prachtige dag en de meiden speelden hun tweede wedstrijd na de winterstop. De teams hadden beiden al een keer gespeeld en allebei gewonnen.
 

Lees verder

Respect voor onze buurtgenoten!

Algemeen Nieuws afbeelding

16-3 Zoals elders op deze website staat vermeld vindt zaterdagavond a.s. bij V.H.V. Sjinborn een feestje plaats. De mogelijkheid bestaat dat de buurtgenoten van het clubhuis hier enige geluidsoverlast door ondervinden. De Evenementencommissie wil hiervoor bij voorbaat haar excuses aanbieden en wil aan alle deelnemende A- en B-jeugd vragen om rekening te houden met omliggende

Lees verder

Wedstrijdverslag van de week: JC1

Algemeen Nieuws afbeelding

15-3Vanaf nu elke week een wedstrijdverslag van een Sjinbornwedstrijd van afgelopen weekend op de website!
En Jongens C1 trapt af!

Lees verder

Van de TC!

Algemeen Nieuws afbeelding

10-3Let op: voor de meeste jeugdteams start komende zaterdag (12 maart) de competitie weer! De Jongste Jeugd start een weekje later op 19 maart!
Kijk goed in je schema en op de site voor alle informatie over je wedstrijd, zoek al vast je spullen weer bij elkaar en ben op tijd op de club! 
De TC wenst iedereen veel succes en plezier!

Lees verder

Trofeeën uitgereikt tijdens ALV

Algemeen Nieuws afbeelding

24-1Tijdens de Algemene LedenVergadering 2011 op 24 januari j.l. werden volgens de traditie ook dit jaar weer twee trofeeën uitgereikt om een lid of vrijwilliger even in het zonnetje te zetten.  Als eerste mocht Nina Kuijpers de Fair Play Bokaal die zij vorig jaar kreeg uit handen van Thomas van Kessel, doorgeven. Ze gaf een 'Engels pakketje' aan Bianca Marshall, niet alleen vanwege

Lees verder

"Zeg NEE tegen racisme”

Algemeen Nieuws afbeelding

25-11 Afgelopen weekeinde heeft Hockeer een vuistgemaakt tegen racisme. Door de gebeurtenissen van vorige week op de voetbalvelden heeft dat Hockeer aan het nadenken gezet. Daarom hebben ze zich als vereniging aangesloten bij het landelijke initiatief  "Zeg NEE tegen racisme”. Zo hebben ze afgelopen weekeinde een statement gemaakt maken door bij alle wedstrijden voorafgaand aan de

Lees verder

A2 twee weekenden dicht richting Eindhoven

Algemeen Nieuws afbeelding

1-11 Er wordt aan de weg gewerkt op de A2 tussen knooppunten het Vonderen en Leenderheide richting Eindhoven van vrijdag 1 november 21:00 uur tot maandag 4 november 6:00 uur.
Ook tussen vrijdag 8 november 21:00 uur en maandag 11 november 6:00 uur kan er geen gebruik worden gemaakt van dit stuk A2.

Lees verder

Hebben we as zaterdag onze tweede kampioenen?

Algemeen Nieuws afbeelding

27-5Zaterdag spelen onze dames van de MB1 om 10:15 tegen Nova in Heerlen. Bij winst zijn deze meiden na dames 1 ook kampioen. Door een onverwacht gelijkspel afgelopen weekeinde van de naaste concurrent Hockeer kunnen ze al 1 speelronde voor het einde, als alles goed gaat een feestje bouwen. Bij winst zijn ze kampioen, bij gelijkspel of verlies kunnen ze 15 juni alsnog kampioen worden thuis tegen

Lees verder

Sjinborn app voor iPhone

Algemeen Nieuws afbeelding

28-9De Sjinborn app werkt momenteel niet na up-date naar iOS 12.0. Onze IT'-er werkt samen met apple aan een nieuwe app. Aan-, afmelden voor de wedstrijd, DWF en alle andere zaken kunnen wel nog uitgevoerd worden door in te loggen met je lidnummer en wachtwoord op de Sjinborn site. Voor Samsung, huawai, sony etc. toestellen werkt de Sjinborn app gewoon.

Lees verder

EHBO tas dames 1

Algemeen Nieuws afbeelding

8-9 Nog meer goed nieuws van de materialen & sponsorcommissie. De commissie heeft voor dames 1 een mooie EHBO-tas geregeld. BHV Competent 1 van onze trotse sponsoren heeft voor dames 1 een compleet ingerichte EHBO-tas gesponsord.
Het VHV Sjinborn dames 1 kan zo met een veilig gevoel aan de competitie starten. 
 Lees verder

Zeer geslaagd Rabobank Familietoernooi & Opening "Wittouck" Klooiveldje

Algemeen Nieuws afbeelding

24-6 Zaterdag 23 juni vond het Rabobank Familie toernooi plaats en tevens de opening van het Wittouck "Klooiveldje”.

Lees verder

Zomerstop / Vakantie

Algemeen Nieuws afbeelding

21-6Met nog 1 week voor de boeg voor de schoolvakanties aanvangen, hebben onze trainers en materialen commissie de hockeyspullen alvast opgeborgen voor de zomervakantie. 
Halverwege augustus gaan we weer starten met de trainingen, houdt hiervoor de site in de gaten.


Lees verder

Parkeren bij HV Meerssen

Algemeen Nieuws afbeelding

5-4
Belangrijk voor de teams die tegen Meerssen moeten spelen: De komende twee maanden wordt de parkeersituatie bij sportpark Heiveld aangepakt.


Lees verder

Sinterklaas bij Sjinborn

Algemeen Nieuws afbeelding

1-12 Wat een feestje was het gisteren op de club. Sinterklaas had in deze drukke tijd, tijd gevonden om samen met enkele pieten een bezoek te brengen aan onze kabouters, F-jes en E kinderen. De pieten wilden wel eens even mee komen trainen om te kijken of zij het hockeyen ook een beetje onder de knie konden krijgen. Gelukkig konden de kinderen de pieten goed helpen. Daarna gingen de kinderen

Lees verder

Sjinborn met fotoreportage op hockey.nl

Algemeen Nieuws afbeelding

20-11 Afgelopen week heeft Sjinborn bezoek gehad van hockey.nl. Hockey.nl bezoekt voor hun serie Onze club bijzondere clubs uit elke uithoek van het land. In de derde aflevering waren ze aanwezig bij Sjinborn, een vereniging omringd door de magische heuvels van Zuid-Limburg, zoals ze het omschrijven.

Lees verder

Theo Geijsen winnaar vrijwilliger Verkiezing Sportprijzen Valkenburg aan de Geul,

Algemeen Nieuws afbeelding

12-11
V.H.V. Sjinborn succesvol bij de Verkiezing Sportprijzen Valkenburg aan de Geul. Theo Geijsen is vandaag winnaar geworden in de categorie vrijwilliger van het jaar. Theo is al 15 jaar vrijwilliger bij onze Hockey Vereniging Sjinborn. 
Namens bestuur en leden gefeliciteerd Theo!!!Lees verder

Teamfoto Sjinborn Mix F1

Algemeen Nieuws afbeelding

23-9Ons F1 mixteam speelde afgelopen weekend in Meerssen en zorgde o.a. voor deze prachtige teamfoto in de bijlage! Go Sjinborn F1!Lees verder

Jongens D1 Kampioen!

Algemeen Nieuws afbeelding

27-5

JD1 speelt heet eerste jaar elftal en werd voor het einde van de competitie al duidelijk kampioen met 6 punten voorsprong. Afgelopen zaterdag wonnen de jongens met 5-0 van de nummer 2 in Cadier en Keer.Daar werd een feestje gevierd met een mooie beker voor ieder.
Proficiat JD1 op naar de 2e klasse! 

 
!


Lees verder

Sophie Frederiks Kampioen in Belgie

Algemeen Nieuws afbeelding

18-5Sophie Frederiks is afgelopen weekend kampioen van België geworden en speelt komend weekend de EHL op de velden van Royal hockey Antwerpen.
 

Lees verder

26 april Oranjefeest bij Sjinborn!

Algemeen Nieuws afbeelding

7-4Kijk in de bijlage voor meer informatie!

Lees verder

Deutsche Abend bij Sjinborn

Algemeen Nieuws afbeelding

21-2Kom op 1 maart naar de hockeyclub voor de tweede editie van de Deutsche Abend! Zie bijlage.

Lees verder

Opfristraining AED

Algemeen Nieuws afbeelding

26-1Voor velen ligt het nog vers in het geheugen: de geslaagde reanimatie door Sven van een van onze tegenstanders die een hartstilstand kreeg op ons hockeyveld, afgelopen najaar. Had jij ook zo goed kunnen handelen? Of zou je kennis en vaardigheid wel een opfrisser kunnen gebruiken?

Lees verder

Cornermaskers

Algemeen Nieuws afbeelding

11-11
Coaches LET OP !!
 
Er raken nog veel te veel maskers zoek en elk zoekgeraakt masker kost de club geld. Daarom het verzoek van de materialencommissie om de masker niet in de keeperstassen te bewaren, maar ze persoonlijk te bewaren. De verantwoordelijkheid voor de maskers ligt bij de coaches. 
Alvast bedankt
Materialen commissieLees verder

Exploitant gezocht

Algemeen Nieuws afbeelding

11-9 Exploitant Clubhuis gezocht:
 
Teneinde uitvoering te geven aan het bestuursbesluit om de horeca-exploitatie van het nieuwe clubhuis uit te besteden aan derden, is het bestuur op zoek naar een zelfstandig exploitant, die voor eigen rekening en risico de volledige horeca-exploitatie op zich wil nemen.

Lees verder

Sjinborn JA1 verzorgt clinic aan C- en D-jeugd

Algemeen Nieuws afbeelding

13-5 Speel jij in de C- of D-jeugd van Sjinborn en wil je extra training krijgen om zo nog beter te flatsen, pushen, slaan, verdedigen of aanvallen? Kom dan op zondagochtend 3 juni om 10.00u naar het veld voor een hockeyclinic verzorgd door Jongens A1!


Lees verder

Sjinborn verwelkomt bordsponsoren

Algemeen Nieuws afbeelding

2-5Sjinborn heeft een aantal nieuwe bordsponsoren: Wij heten ze van harte welkom!

 

 
 

 
 

 
Lees verder

Laatste zaalwedstrijden

Algemeen Nieuws afbeelding

13-2Onze MB1 zaal meiden zijn al klaar met de zaal competitie en ongeslagen kampioen geworden in de 2de klasse. Ze hebben na de laatste thuiswedstrijd dan ook verdiend genoten van een echte TEAM TAART! 
Meiden proficiat!
De overige zaal teams spelen nog enkele wedstrijden, 

Lees verder

Filmavond voor E- & D-jeugd!

Algemeen Nieuws afbeelding

25-1VHV Sjinborn presenteert: De Smurfen
Voor: E & D Jeugd Wanneer: 11 februari Start: 19.00 uur Einde: 21.00 uur Entree: gratis Aanmelden: vóór 9 februari Via: [email protected] 
VERGEET JE KUSSEN NIET!!!
Lees verder

Waar zijn mijn spullen?

Algemeen Nieuws afbeelding

6-11 Waarschijnlijk in deze ton. Hij staat in het halletje bij de toiletten in het clubhuis en ga snel kijken, misschien ligt je verloren trui er in. Je hebt nog tot de winterstop om je spullen uit de ton te vissen.
Na de laatste wedstrijd wordt alles wat overgebleven is naar het Leger des Heils gebracht. 
WEG =WEGLees verder

Clinic voor D-jeugd

Algemeen Nieuws afbeelding

19-10En ook onze D-spelers en -speelsters zijn door MHC van harte uitgenodigd voor een clinic. Voor de D-jeugd vindt deze plaats op zaterdagochtend. De training zal worden verzorgd door Dames en Heren 1 van Maastricht. 
Zie de bijlage voor meer informatie en hoe je je moet aanmelden. Vind je de herfstvakantie te lang duren: ga toch lekker hockeyen op zaterdag!

Lees verder

Wachtwoord vergeten?

Algemeen Nieuws afbeelding

10-10Ben je je inloggegevens vergeten? Stuur dan een mail met daarin je verzoek, naar [email protected]. Je krijgt dan per omgaande een mailtje met daarin je user-ID én wachtwoord.
Let wel: de mail wordt verstuurd naar het e-mailadres zoals we dat eerder in ons ledensysteem hebben vastgelegd.

Lees verder

Vacature KNHB

Algemeen Nieuws afbeelding

4-10 Op verzoek van de KNHB plaatsen we de volgende oproep:
Binnen de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) is een vacature ontstaan door de benoeming van Marijke Fleuren tot voorzitter van de Europese Hockey Federatie. Voor deze vacature is de KNHB op zoek naar een geschikte kandidaat voor de functie van Manager Verenigingszaken & Competitie.  De ervaring

Lees verder

Demonstratie MC1 bij Decathlon

Algemeen Nieuws afbeelding

7-9Op zaterdag 3 september was het eindelijk zover: Meisjes C1 gaf een demonstratie bij hun teamsponsor Decathlon.
Het was een warme dag maar toch stonden de meiden en hun trainers klaar voor een demonstratie voor het publiek van Decathlon.

Lees verder

Gevonden voorwerpen hockeykamp

Algemeen Nieuws afbeelding

14-7Het  Hockeykamp is weer voorbij en was zoals altijd weer een groot succes. Het is nog steeds geweldig om te zien dat de jeugd van 6 tot 16 samen stonden te dansen op de disco zaterdagavond.  Met dank aan alle begeleiders die meegeholpen hebben en natuurlijk Birgit voor de uitstekende organisatie van alweer het 15e kamp. We hebben echter na afloop nog een hoop kleding

Lees verder

Zooi van Toernooi

Algemeen Nieuws afbeelding

30-5 Hét AB-toernooi van de zomer!
incl. BBQ & Feest
 
Vrijdag 3 juni @ VHV Sjinborn
Vanaf 18.30
Entree: €3,-
 
Wie: hockeyers en niet-hockeyers vanaf 14 jaar.
Maak een team van 6 tot 9 personen en meld je vóór donderdag 2 juni 22.00 aan via [email protected]

Lees verder

Sjinborn presenteert: Duitse Avond (18 juni)

Algemeen Nieuws afbeelding

29-5 VHV Sjinborn presenteert de eerste Duitse avond in zijn geschiedenis!
We hebben Duitse muziek, Duitse gezelligheid, Duits bier en Duitse braadworsten!
 
Entree: gratis
Datum: zaterdag 18 juni (dag vóór het familietoernooi)
Start: 20.00 uur

Lees verder

Hockeytrip Engeland zeer geslaagd

Algemeen Nieuws afbeelding

3-5 Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE

Lees verder

MA1 ontvangt gesponsorde truien van Rovi Sport en Freya!

Algemeen Nieuws afbeelding

25-4Op een mooie, zomerse 2de paasdag heeft MA1 haar nieuwe gesponsorde truien in ontvangst genomen! Na lang wachten en veel geregel was het eindelijk toch zo ver. 
In de zon, op het bordes van onze hockeyclub werden de nieuwe truien overhandigd.
Helaas konden niet alle teamleden aanwezig zijn. 

Lees verder

Veterinnen op toernooi naar MOP

Algemeen Nieuws afbeelding

3-4 Na enkele weken van intensieve voorbereiding was het donderdag 24 maart eindelijk zover: de Dames Veterinnen van Sjinborn gingen op weg naar Vught alwaar het landelijke toernooi was georganiseerd.

Het was een prachtige dag, de zon stond strak aan de hemel. Onze dag kon niet meer stuk.


Lees verder

Tafeltennis op de hockeyclub?!

Algemeen Nieuws afbeelding

20-3Binnenkort bij Sjinborn: Tafeltennistoernooi!

De Evenementencommissie maakt de definitieve datum nog bekend maar na deze vooraankondiging kun je al vast gaan oefenen. Houd de website in de gaten voor meer informatie!

Lees verder

Bardienst draaien?

Algemeen Nieuws afbeelding

16-3Het barschema staat op de site! Kijk onder Actueel > Barschema. De Barcommissie is nog op zoek naar enkele ouders die op één of twee zaterdagen het komende voorjaarsseizoen - eventueel tijdens de wedstrijd van hun kind - een bardienst willen draaien. Het betreft een dienst van 9.00u tot 12.00u, van 12.00u tot 15.00u of van 15.00u tot 18.00u. We streven ernaar om elke dienst in te

Lees verder

Spring Break Party

Algemeen Nieuws afbeelding

3-3Op 19 maart organiseert de Jeugdevenementencommissie de Spring Break Party voor alle A- en B-jeugd met introducés! Kijk voor alle info naar de bijlage.

Lees verder

RABOBANK HOCKEY CHAMPIONS TROPHY 2018

Algemeen Nieuws afbeelding

8-6 Kom deze zomer Oranje Heren & Oranje Dames aanmoedigen tijdens de Rabobank Hockey Champions Trophy 2018 in BredaLees verder

Wafels te koop voor Global Exploration

Algemeen Nieuws afbeelding

17-3Onze jong dames 1 speelster Donna van Hooren gaat naar India met Global Exploration.  Het motto is : Niet met lege handen reizen, fondsen verzamelen en zelf de handen uit de mouwen steken, daar ver weg aan de andere kant van de wereld. 
Om geld in te zamelen zal ze zaterdag 24 maart de hele dag bij VHV Sjinborn wafels verkopen. Koopt koopt en help onze medemens.

Lees verder

Nieuwe app is online

Algemeen Nieuws afbeelding

27-1De nieuwe versie voor de app van Lisa is online en via de App Store kan de update opgehaald worden. Dit voor Android en Apple.


Lees verder

Persoonlijke gegevens bij Sjinborn

Algemeen Nieuws afbeelding

7-9Wist je dat je je gegevens zoals deze bij de ledenadministratie van Sjinborn bekend zijn grotendeels zelf kunt aanpassen? Je dient hiervoor in te loggen op de website met je lidnummer en wachtwoord en dan onder 'Instellingen' eventuele wijzigingen aan te brengen. Ook kun je na inloggen een profiel en/of foto van jezelf toevoegen, iets dat zeker voor alle vrijwilligers van Sjinborn wordt

Lees verder

Wist-U-Dat: Documenten Sjinborn op website

Algemeen Nieuws afbeelding

11-1Wist je dat je na inloggen op de website van Sjinborn (met lidnummer en wachtwoord) onder Documenten allerlei informatie van de vereniging (Bestuur en Commissies) kunt vinden? Je treft hier o.a. handleidingen (bijv, voor het DWF), ALV-notulen en Jongste Jeugd-reglementen aan. Wanneer bestuurs- of commissieleden hier iets aan willen toevoegen, mail de webmaster!

Lees verder

Verkiezing Sportiefste A- en B-team!

Algemeen Nieuws afbeelding

9-11Na de verkiezing van het sportiefste D- en C-team van Nederland is het nu tijd voor de A- en B-teams om te strijden voor deze mooie titel!   Normal 0 false false false NL JA X-NONE

Lees verder

Kledingrek gevonden!

Algemeen Nieuws afbeelding

19-9In de hal van ons clubhuis staat sinds kort een kledingrek. Alle gevonden kleding wordt hier gedurende een paar weken opgehangen en hierna weggegooid of -gegeven.

Lees verder

EK Hockey 17 t/m 25 augustus!

Algemeen Nieuws afbeelding

15-8 Van 17 t/m 25 augustus wordt in Boom - gelegen net ten zuiden van Antwerpen - in België het TriFinance EuroHockey Kampioenschap 2013 (Heren & Dames) gehouden.  Kijk op http://www.trifinanceeurohockey2013.be voor meer informatie en het kopen van kaarten voor matchen!

Lees verder

Jongens C1 Nederlands Kampioen

Algemeen Nieuws afbeelding

8-7 Op 22 juni j.l. zijn de jongens van Sjinborn C1 Nederlands Kampioen van de eenvelders geworden tijdens een toernooi in Groningen.
Het kampioenschap werd gehaald door 4 ongeslagen wedstrijden te spelen (1 gelijk en 3 gewonnen wedstrijden). 
Met wedstrijdbeker en kampioensmedailles kwamen de jongens terug in Valkenburg.

Lees verder

Nieuwjaarsreceptie met prijzen!

Algemeen Nieuws afbeelding

26-1Begin januari werden op de Nieuwjaarsreceptie in ons clubhuis door onze voorzitter weer de jaarlijkse prijzen uitgereikt aan onze hockeyers die Bestuur en TC in het zonnetje willen zetten. 

Lees verder

Jongens A1 kampioen!

Algemeen Nieuws afbeelding

6-6Jongens A1 is zaterdag 2 juni kampioen geworden in de 2e klasse!
De laatste thuiswedstrijd werd gewonnen met maar liefst 15-0! Na de wedstrijd was er een prijsuitreiking door de voorzitter en daarna is het kampioenschap uitbundig gevierd!  "Het Vloeibare Goud" heeft hen gesmaakt en de dag erna hadden ze nog een zwaar hoofd. 

Lees verder

Afscheidsfeest clubhuis

Algemeen Nieuws afbeelding

15-4Noteer in je agenda:
vrijdag 29 juni, groot feest voor jong en oud.  

Afscheid van de keet , op vrijdag 29 juni aanvang 19.30 uur  

Lees verder

Uitnodiging Kids Day van Topsport Limburg

Algemeen Nieuws afbeelding

12-4 I Go for Gold Kids Day
Met de slogan 'Go for Gold, haal het beste uit jezelf' daagt Topsport Limburg alle Limburgers uit het beste uit zichzelf te halen. 

Lees verder

EERSTE NIEUWSBRIEF VHV SJINBORN

Algemeen Nieuws afbeelding

7-2Vandaag 7 februari is de eerste Sjinborn nieuwsbrief verzonden. Alle leden hebben de brief ontvangen in hun mailbox. Het kan voorkomen dat je de brief tweemaal in de postbus vindt, dat komt omdat er dan twee leden gebruik maken van hetzelfde e-mailadres.

Lees verder

Renovatie Deel II

Algemeen Nieuws afbeelding

20-12Door de Bouwcommissie is de offerte-aanvraag gereed gemaakt. Lees alles hierover én een impressie van het nieuwe clubhuis via Actueel -> Renovatie hockeyterrein of klik hier.

Lees verder

Gezocht: Leden voor de Evenementencommissie

Algemeen Nieuws afbeelding

23-11 Sjinborn steunt op twee pilaren: de hockeysport en de gezelligheid op de club. Dat laatste is waar jij in ieder geval een bijdrage aan kunt leveren!!

Lees verder

Demonstratie MC1 bij Decathlon

Algemeen Nieuws afbeelding

27-8 Normal 0 false false false NL JA X-NONE

Lees verder

Extra Algemene LedenVergadering, DUW-feest en 30-jarig jubileum

Algemeen Nieuws afbeelding

14-8Beste leden,  
Op zaterdag 3 september, vanaf 16.00 uur, organiseren we een korte extra ledenvergadering om de contributie van dit jaar vast te stellen en om de plannen voor de nieuwbouw te presenteren. 

Lees verder

NK Hockey Techniek 2011

Algemeen Nieuws afbeelding

30-4 Komt de Nederlandse Kampioen Hockey Techniek 2011 van Sjinborn? In de herfstvakantie van 2011 organiseert Hockeyschool PANASJ voor de derde maal een uniek jaarlijks terugkerend evenement: HET RABO NK HOCKEY TECHNIEK 2011! Ben jij handig met bal en stick en tussen de 8 en 13 jaar, schrijf je dan nu snel in via de site www.nkhockeytechniek.nl  Wie weet  word jij de Nederlands

Lees verder

Sjinborn weer naar Engeland!

Algemeen Nieuws afbeelding

25-4 Afgelopen vrijdag 29 april vertrokken de jonge, reizende Sjinborners om 6.30 uur vanaf de parkeerplaats van de Polfermolen voor de vijfdaagse hockeyreis naar Engeland! De groep bestaat uit 66 mensen, inclusief 20 ouders.
 
Voor de geïnteresseerden hieronder het programma van de reis:
Zaterdag 30 april

Lees verder

Wedstrijd van de week: MC1 - MC2

Algemeen Nieuws afbeelding

13-4Vorige week zaterdag was het lekker warm op de club. Het terras zat vol met ouders die niet konden kiezen tussen de twee spelende teams. Onze eigen meiden C1 moesten tegen onze eigen meiden C2. C1 wilde absoluut niet verliezen van de C2 en de C2 zou wel heel hard gaan lachen als ze zouden winnen van de C1.

Lees verder

Spring Break Party groot succes!

Algemeen Nieuws afbeelding

28-3Wat een gezellig feestje moest worden werd een supergezellig feestje!!!

Vorige week zaterdag was de Spring Break Party weer een nieuw succes dat kan worden toegeschreven aan de JeugdEvenementenCommissie en een beetje aan de EvenementenCommissie. De opkomst was groot, het clubhuis was bomvol en het barpersoneel en de bitterbalmevrouw hebben geen moment rust

Lees verder

Zaalhockey-seizoen Meiden B1

Algemeen Nieuws afbeelding

22-2Zondag 20 februari speelden meiden B1 hun laatste zaalcompetitiewedstrijd tegen koploper Tegelen. De Sjinborn-meiden hebben - ondanks de afwezigheid van twee basisspeelsters - een geweldige wedstrijd gespeeld. Helaas werd op het nippertje verloren: 3-2. Na afloop van de wedstrijd werd het succesvolle en gezellige zaalcompetitieseizoen gevierd bij Mc Donald's... 

Lees verder

Decathlon teamsponsor MC2

Algemeen Nieuws afbeelding

16-2 Op dinsdag 15 februari werd de nieuwe teamsponsor van Meisjes C2 gepresenteerd. Een delegatie van Decathlon kwam de trainingspakken (én meer) zelf afleveren!
Een verslag van de avond werd geschreven door coach en organisator François Leuchter, zie de bijlage. De foto's volgen nog in ons fotoarchief.


Lees verder

Kom naar de zaal!

Algemeen Nieuws afbeelding

7-2Onze teams zijn nog steeds met de zaalhockeycompetitie bezig. Ook dit jaar worden de thuiswedstrijden in de Polfermolen gespeeld. 
Kijk onder 'Competitie' > 'Wedstrijden' voor het actuele wedstrijdprogramma en kom de teams aanmoedigen! 

Lees verder

Sjinborn in app store en google play!

Algemeen Nieuws afbeelding

31-10 Heb je de Sjinborn app nog niet op je smartphone, kijk in de App store of Google play en zet hem vandaag nog op je smartphone.   Lees het laatste nieuws over Sjinborn, over onze sponsoren, kijk wanneer je kind(eren) of je zelf moet spelen, bekijk het rijschema, lees alle uitslagen en standen van Sjinborn, meld je aan via de app voor Sjinborn activiteiten en nog veel

Lees verder

Rabobank Hockey World League

Algemeen Nieuws afbeelding

1-5 Van 13-23 juni wordt de Rabobank Hockey World League gespeeld op H.C. Rotterdam. Voor dit grote internationale toernooi, tevens het kwalificatietoernooi voor de Rabobank Hockey World Cup 2014 in Den Haag.
Klik op de banner voor meer informatie over het toernooi


 
Informatie en kaartverkoop via hockey.nl
 


Lees verder

Ingebruikname nieuwe clubhuis

Algemeen Nieuws afbeelding

11-11Zondag 28 oktober heeft voorzitter John Roks met een officieël moment dat vooraf werd gegaan door een speech én in het bijzijn van vele clubleden, het nieuwe clubhuis namens alle Sjinborners in gebruik genomen.   
Lees verder

MF1 had een goede competitiestart!

Algemeen Nieuws afbeelding

11-9Deze stralende meiden begonnen het hockeyseizoen fantastisch, ze wonnen uit in Kerkrade! Hebben jullie nou ook zo'n leuke teamfoto, zet hem dan op de site (na inloggen zelf te uploaden onder Mijn Sjinborn > Teamprofiel)!

Lees verder

Nieuwe trainingspakken Sjinbornteams!

Algemeen Nieuws afbeelding

21-11 Afgelopen week werden aan Heren 1 en Meisjes C1 de nieuwe trainingspakken uitgereikt. Beide teams worden gesponsord door Keurslagerij Frederiks en Vee en Vleeshandel V.V. Limburg. 
Tevens waren de nieuwe Shirt sponsor van Heren 1, Restaurant Brazza, Grotestraat Centrum, aanwezig en Birprint voor de sponsoring van de Hoodies.Lees verder

Reservering clubhuis

Algemeen Nieuws afbeelding

4-10 Indien iemand het clubhuis wil gebruiken, kan dit geboekt worden via [email protected]. Een reservering wordt ook altijd opgenomen in de BarAgenda op de website, te vinden onder Actueel > Barschema. Deze agenda kan geraadpleegd worden om de beschikbaarheid van het clubhuis te controleren. De sleutel van het clubhuis is af te halen op: Broekhem 44,

Lees verder

VETERANEN GEVRAAGD

Algemeen Nieuws afbeelding

5-9De Heren Veteranen zijn momenteel met exact 11 spelers bemand. Wij zoeken op korte termijn aanvulling met mensen met hockeyervaring (van oudsher of recent). We spelen meestal op zondagmorgen in de regio Zuid-Limburg. Heb je interesse, ook al ben je niet altijd beschikbaar, neem dan contact op met Ted Smorenburg (043-4591629) of Ivo Mullenders (043-6014174), of stuuur een e-mail aan

Lees verder

JA1 toch nog kampioen!!!

Algemeen Nieuws afbeelding

9-6 Ja, het is toch nog allemaal op zijn pootjes terecht gekomen. De terechte kampioen in de 1e klasse is JA1 Sjinborn geworden! 

Lees verder

Gevonden: Tas met hockeymaterialen!

Algemeen Nieuws afbeelding

22-5Zaterdag is een tas met ballen en trainingsmaterialen gevonden. De eigenaar kan de tas afhalen bij Jean Vaessen ([email protected]).

Lees verder

Vacature Evenementencommissie

Algemeen Nieuws afbeelding

9-5 De Evenementencommissie is op zoek naar een enthousiast lid dat ons team wil komen versterken.
Ons doel is om via het organiseren van evenementen de leden van Sjinborn te boeien en binden aan de club.

Lees verder

Gevonden voorwerpen!

Algemeen Nieuws afbeelding

9-4Gevonden langs het hockeyveld: dit zwarte kunstleren jongensjack, merk Rags, maat M, incl. inhoud zakken! Mis je dit jack, reageer via de site of mail de webmaster!

Lees verder

Reacties welkom!

Algemeen Nieuws afbeelding

8-2We horen graag wat je vindt van de vernieuwde website! Geef je mening hieronder!

Lees verder

DEF-trainerscursus

Algemeen Nieuws afbeelding

3-2Voor al onze jeugdtrainers van de D-, E- en F-teams van Sjinborn is momenteel een korte cursus aan de gang. In vier avonden spijkert Eugene Rameckers Dirck, Rob, Danne, Lonneke, Susan, Doris, Minou, Britt, Mathilde, Joelle, Siobhan en Miloe de leergierige trainers nog wat fijne kneepjes bij. Sjors en Frank helpen hem mee als (assistent-)cursusbegeleiders.

Lees verder

Sjinborn voor de gemeente!

Algemeen Nieuws afbeelding

7-9Recent is Sjinborn benaderd door de Gemeente Valkenburg aan de Geul voor een promotiecampagne. Titel van de campagne is 'Samen kunnen we het zelf / Wij groeien met elkaar op. Jullie ook?'. Doel is om inwoners in beeld te brengen die zich inzetten voor anderen en laat zien hoe dit dichtbij in de buurt georganiseerd kan worden. 

Lees verder

Incasso Contributie

Algemeen Nieuws afbeelding

15-1 Door een storing bij het uitvoeren van de automatische incasso’s inzake de contributie 2012/2013 zijn de afschrijvingen terecht gekomen in de dure decembermaand in plaats van september. Ondanks het voordeel voor de leden van een latere betaling, is dat voor velen  een zeer vervelend moment, waarin niet door iedereen was voorzien. Heel vervelend voor de leden, maar ook voor de club.

Lees verder

Vermiste keepershandschoen

Algemeen Nieuws afbeelding

16-11Meiden B2 missen de linker keepershandschoen. Tijdens de herfststop is die uit de MB2 keeperstas is verdwenen. Het betreft een nieuwe fel oranje linkerhandschoen. De vinder kan zich melden bij Heleen Scholtes, [email protected].

Lees verder

Kleedkamers worden gerenoveerd!

Algemeen Nieuws afbeelding

29-6Onder leiding van Monica Vaessen gaan Pascal Thewissen en zijn crew van Calmar Bouw aan de slag met de verbouwing van onze kleedkamers. De binnenkant van de vier kleedkamers worden van top tot teen aangepakt, net als het sanitair.

Lees verder

'Southport-weekend' geslaagd!

Algemeen Nieuws afbeelding

31-5 Het is nu eenmaal zo: als het weer goed is kan er nog maar weinig mis gaan. Dit was ook afgelopen weekend het geval!
 
Prima weersomstandigheden, de Sjinborn-jeugd heeft lekker samen kunnen hockeyen met de Engelsen, er heerste een gezellige sfeer. Kortom: voor herhaling vatbaar.
 

Lees verder

Gevonden voorwerpen binnenkort opgeruimd!

Algemeen Nieuws afbeelding

20-4 Zoals je weet, worden alle kledingstukken die op de club worden achter gelaten, bewaard aan de kapstop in het halletje van ons clubhuis.
Alle gevonden voorwerpen worden in de meivakantie opgeruimd! Er hangen momenteel veel waardevolle kledingstukken!

Lees verder

Wedstrijdverslag van de week (2): MF2

Algemeen Nieuws afbeelding

6-4 MF2 speelt wedstrijden (3-tallen) vanaf september 2010 en heeft in de najaarscompetitie van 2010 alle wedstrijden gewonnen! Dat is natuurlijk heel erg fijn. Het nadeel is echter wel dat we dit seizoen eerste klasse spelen in een ijzersterke poule. Dit seizoen hebben we tot nu toe 1 wedstrijd gewonnen en 1 verloren.


Lees verder

Grote opkomst bij instuiftraining Jongste Jeugd

Algemeen Nieuws afbeelding

3-4 Op vrijdag 1 april j.l. organiseerde Sjinborn een open training voor de jongste jeugd van 5, 6 en 7 jaar. Alle kinderen uit de gemeente Valkenburg waren via de scholen uitgenodigd.  Sjinborn was uitermate tevreden over de opkomst. De ouders waren massaal meegekomen en werden verwelkomd met een kopje koffie op de tribune.

Lees verder

Maartje Paumen op Kinderboekenbal in Sittard!

Algemeen Nieuws afbeelding

19-9Van 2 t/m 13 oktober wordt weer de jaarlijkse Kinderboekenweek gevierd, dit jaar voor de 59ste keer met het thema sport en spel onder het motto Klaar voor de start! In Sittard wordt de Kinderboekenweek geopend met een feestmiddag op 2 oktober in de Stadsschouwburg met een leuke theatervoorstelling, tal van workshops en met als afsluiting niemand minder dan Maartje Paumen, die een hockey-clinic

Lees verder

Twee spelregelwijzigingen van de KNHB

Algemeen Nieuws afbeelding

12-8Met ingang van het nieuwe hockeyseizoen heeft de hockeybond drie spelregels gewijzigd:  Ook bij hockey gaat een 'eigen doelpunt' tellen. Het criterium is dat een willekeurige speler de bal in de cirkel geraakt moet hebben.  Vanuit een vrije slag mag een bal direct met een push, flick of scoop omhoog worden gespeeld.  Bij een self-pass hoeft de bal niet meer eerst

Lees verder

De Bar is verkocht!

Algemeen Nieuws afbeelding

3-6 De Bouwcommissie heeft voor alle stoelen, krukken, tafels enz. voor het nieuwe clubhuis een sponsoractie op touw gezet. Voor een bescheiden bedrag kon een barmeubel geadopteerd worden. Hierop is heel enthousiast gereageerd door veel clubleden met als resultaat dat bijna alle barmeubels nu een sponsor hebben.
DE LOUNGEBANK IS NOG OVER: WIE DOET EEN BOD? Info bij Birgit Frederiks.

Lees verder

HOCKEYKAMP 2012

Algemeen Nieuws afbeelding

24-4 HOCKEYKAMP SJINBORN
22-23-24 JUNI 2012
 
 JE KOMT TOCH OOK?


Kijk op de site voor meer info. Klik hier voor de informatiepagina. Op deze pagina vindt je ook een link naar het aanmeldingsformulier. Gebruik het eletronische formulier nog niet.
Heb je vragen, stel ze bij Birgit.

Lees verder

Nóg een Wedstrijdverslag van de week: Jongens D1

Algemeen Nieuws afbeelding

31-5 En nu er boven op: Sjinborn JD1 – Nuth JD1: 6-0!


Lees verder

Hockeykamp 2011

Algemeen Nieuws afbeelding

12-5 Ook dit jaar organiseren we weer een supervet hockeykamp. 1, 2 en 3 juli hebben wij reeds gereserveerd in onze agenda.
Alle informatie over het kamp, hoe je je moet aanmelden, enz. kun je terugvinden op onze website: www.sjinbornhockeykamp.nl
Wees er snel bij daar we maar 140 deelnemers kunnen laten meedoen!!!

Lees verder

Wedstrijdverslag van de week: Meisjes D2

Algemeen Nieuws afbeelding

4-4 Op 2 april stond de belangrijke wedstrijd op het programma tegen Scoop. Beide teams hadden nog geen wedstrijd verloren.
Helaas kregen we voor de wedstrijd twee afmeldingen van Anne en Margot, waardoor we maar precies met elf speelsters waren. Het werd een hele spannende wedstrijd op een stralende zaterdagmiddag met 23°C.

Lees verder

AED-instructieavond

Algemeen Nieuws afbeelding

3-2 Belangrijk nieuws: onze gloednieuwe AED  wordt binnenkort opgehangen bij kleedkamer 1 en 2!   Hoewel al aardig wat van onze leden weten hoe zo'n ding

Lees verder

Winkel Birgit open om af te halen.

Algemeen

5-2De winkel van Birgit is vanaf woensdag 10 februari aanstaande open voor het afhalen van bestellingen. Kijk voor informatie en de actie in de bijlage.

Lees verder

Nieuwjaarsborrel VHV Sjinborn 2018

Algemeen Nieuws afbeelding

13-1 De nieuwsjaarborrel afgelopen vrijdag 12 januari is zeer druk bezocht, dit geeft nog maar eens dat Sjinborn leeft. We feliciteren het team van het jaar jongens D1 en vrijwilliger van jaar Jetze Christiaanse.

Lees verder

Verkiezing Sportprijzen Valkenburg aan de Geul

Algemeen Nieuws afbeelding

3-11
V.H.V. Sjinborn ook dit jaar weer aanwezig bij de Verkiezing Sportprijzen Valkenburg aan de Geul, Theo Geijsen is genomineerd in de categorie vrijwilliger van het jaar. 

Lees verder

Sjinborn doet mee aan de actie Sportpas Valkenburg

Algemeen Nieuws afbeelding

29-10 Met de Sportpas krijgt iedereen binnen de gemeente de kans om 12 keer gratis te sporten bij verschillende verenigingen in Valkenburg aan de Geul. Sjinborn is 1 van deze verenigingen. Door aan dit project van de gemeente mee te doen is het voor veel mensen makkelijk om rond te kijken bij diverse vereniging en enkele malen mee te doen aan een training.

Lees verder

Sophie Frederiks wordt Belgisch hockeykampioen

Algemeen Nieuws afbeelding

13-5
Afgelopen zondag is de Valkenburgse hockeyster Sophie Frederiks nationaal kampioen van België geworden in de ereklasse met de dames van Royal Antwerp Hockey Club. In een zinderende finale over 2 wedstrijden tegen Waterloo Ducks uit Waterloo-Brussel  was de uitslag afgelopen zaterdag 2-2, waardoor de finale wedstrijd afgelopen zondag extra spannend zou worden.  

Lees verder

MB1 in nieuw tenue

Algemeen Nieuws afbeelding

30-3 Onlangs hebben we MB1 in nieuwe trainingspakken kunnen steken.
 
Dit is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van speelsters en familie, vrienden, kennissen, etc. via het goaltjescontract. Chapeau!
Zonder een tweetal externe  sponsors was het ons echter niet gelukt de trainingspakken aan te schaffen.
Daarom een apart woord van dank aan:

Lees verder

Mirlitophile halfvasten 14 maart

Algemeen Nieuws afbeelding

25-2Beste Carnavalsvrienden, Graag zou ik u willen uitnodigen om bij ons in de huiskamer van de Mirlitophile 1879 "het Pantheon" halfvasten te vieren in de Gemeentegrot.  Een uniek stukje Limburg diep in de grot sinds 1881 waar Historie, Sfeer en Gezelligheid boven aan staan doormiddel van onder andere onze eeuwenoude prinsengalerij. Dit stukje grot is van alle gemakken

Lees verder

KNHB verplicht mondbeschermer vanaf seizoen 2015-2016

Algemeen Nieuws afbeelding

2-10De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) heeft besloten dat het dragen van een mondbeschermer verplicht wordt gesteld. Dit geldt voor alle categorieën spelers (junioren/senioren) tijdens door de bond georganiseerde wedstrijden. De nieuwe maatregel wordt per ingang van het hockeyseizoen 2015-2016 van kracht. Tevens adviseert de KNHB om ook bij alle hockeyactiviteiten buiten georganiseerd

Lees verder

App om hoofdletsel tijdig te signaleren

Algemeen Nieuws afbeelding

22-5 Snel vaststellen van hoofd- en hersenletsel verkleint kans op ernstiger gevolgen. VeiligheidNL lanceerde 10 april een app om hoofdletsel tijdens sporten tijdig te signaleren. Ieder jaar lopen 76.000 mensen een hoofdblessure op tijdens het sporten. Daarvan belanden er 14.000 op een Spoedeisende Hulp-afdeling. Bij 14% is het letsel zo ernstig dat opname in het ziekenhuis nodig is en naar

Lees verder

Gezocht: WK Ambassadeur!

Algemeen Nieuws afbeelding

3-4Nog maar een kleine twee maanden tot de start van de Rabobank Hockey World Cup 2014! Een prachtig toernooi waar 24 heren- en damesteams uit 15 verschillende landen strijden om de wereldbeker in het Kyocera Stadion in Den Haag. Het wordt een topevenement dat met alle hockeyliefhebbers en alle hockeyverenigingen gevierd zal worden. In het kader daarvan zijn we op zoek naar een WK Ambassadeur voor

Lees verder

Kinderboek KNHB

Algemeen Nieuws afbeelding

10-11"Hockeyheld van Oranje" is de titel van het kinderboek dat de KNHB speciaal ter gelegenheid van de Rabobank Hockey World Cup 2014 heeft laten uitbrengen. In dit boek beleeft de lezer een hockeyavontuur waarin hij/ zij zelf de hoofdrol speelt. Het boek is bestemd voor kinderen in de leeftijdscategorie 6 t/m 11 jaar en is tot stand gekomen in samenwerking met Personal Gifts. Zaterdag 2

Lees verder

Heren 1 op trainingsweekend in Noordwijk

Algemeen Nieuws afbeelding

8-9 Vrijdag 7 september vertrok ons Heren 1 richting Noordwijk voor een driedaags trainingsweekend.
Na 3 uur rijden kwam de selectie aan bij Hotel aan Zee te Noordwijk, de kamers werden verdeeld. Hierbij kwam onze Tim erachter dat hij zijn tas had laten staan buiten.. Helaas tas weg, een heel weekend zonder schone kleren.... heel fijn!

Lees verder

FUNKEY

Algemeen Nieuws afbeelding

12-6 FUN + HOCKEY = FUNKEY
Op vrijdag 8 juni werd bij Sjinborn het door de KNHB aangeboden FUNKEY-hockey geïntroduceerd.
FUNKEY is door de bond ontwikkeld voor de kinderen tussen 4-8 jaar en bestaat uit een uitgebreid en afgestemd beweegaanbod waarin hockey centraal staat.

Lees verder

Hockey in Engeland

Algemeen Nieuws afbeelding

5-9De voorzitter van Ashford Hockeyclub, Ian Thomas, is volop in de weer om ons volgend jaar een super hockeyweekend te bezorgen. In 2010 is Sjinborn te gast geweest in Southport (bij Liverpool), in 2011 in Ashford (zuidwest Engeland). Southport heeft Sjinborn in mei jl. bezocht. Aangezien beide Engelse clubs bijzonder gecharmeerd zijn van Sjinborn (ze vonden ons heel gezellig,

Lees verder

Afsluiting seizoen door Meisjes C1

Algemeen Nieuws afbeelding

18-6Ook Meisjes C1 sloot het seizoen goed af! Coaches Sjors en Danny verrasten de meiden - en alle invallers - na hun laatste training met een leuk cadeautje. Andersom had het team voor de coaches en trainers ook iets moois geregeld. Meiden, bedankt voor het leuke seizoen!

Lees verder

Sponsoractie Jan Linders succesvol voor Sjinborn!!

Algemeen Nieuws afbeelding

5-6De onlangs gehouden Clubspaaractie bij Jan Linders is voor Sjinborn succesvol verlopen.
Zaterdag 4 juni hebben Birgit en Lau, namens Sjinborn, een cheque ter waarde van € 1.206,45 in ontvangst mogen nemen.
Dit bedrag zal - geheel conform de doelstelling van Jan Linders - besteed gaan worden aan de jeugd.


Lees verder

Gevonden: USB-stick!

Algemeen Nieuws afbeelding

20-4Afgelopen dinsdag is een USB-stick (niet die van de foto!) op de club gevonden.

Als iemand deze wil terug hebben, kan hij of zij Monica Vaessen bellen; thuis: 043-4591757 of mobiel: 0615598421; of mailen ([email protected]).

Lees verder

Gemeenteraad stemt in met subsidie aan VHV Sjinborn

Algemeen Nieuws afbeelding

13-4 De gemeenteraad heeft maandag 11 april ingestemd met het voorstel om een subsidie van € 200.000 aan Sjinborn en de SKV (Stichting Kunstgras Valkenburg) toe te kennen t.b.v. een kwaliteitsimpuls aan onze hockeyaccommodatie. Het bestuur heeft een programma opgesteld van in totaal zo’n € 320.000 waarmee o.a. de verlichting vernieuwd gaat worden, het parkeerterrein en oefenveldje onder handen

Lees verder

Voor enthousiaste scheidsrechters: de BDO Young Umpire Challenge

Algemeen Nieuws afbeelding

8-4
Op zondag 19 juni 2011 vindt de 7e editie van de BDO Young Umpire Challenge plaats, wederom op hockeyclub Gooische. Een gave dag voor jonge, enthousiaste clubscheidsrechters (14 t/m jaar 18 jaar) vol met activiteiten.

Lees verder