header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

KNHB Vrijwilliger van het jaar 2019

19-1-2020
Zaterdag 18 januari, tijdens het 22ste Nationaal Hockeycongres in Utrecht is de Vrijwilligerstrofee 2019 uitgereikt. Deze trofee wordt ieder jaar uitgereikt aan een vrijwilliger die zich binnen een bepaalde categorie heeft ingezet voor zijn of haar hockeyvereniging. Het thema voor 2019 was Sponsoring.

Onze oude voorzitter Gaston Dorren heeft dit jaar deze Vrijwilligerstrofee 2019 gewonnen. Hij was samen met 15 andere genomineerd voor deze ambitieuze prijs. Uiteindelijk is de keuze op hem gevallen door het goede verhaal wat we als club hebben ingediend. Hij ontving de Vrijwilligerstrofee uit handen van Mark Pel, penningmeester van het KNHB Bondsbestuur.

Naast de trofee ontving Gaston een cheque ter waarde van € 5.000,- waarmee een boost kan worden gegeven aan het sponsorbudget van onze vereniging. Ook kreeg hij twee kaarten voor een van de FIH Pro League wedstrijden.