header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Tafeltennis op de hockeyclub?!

Nieuws afbeelding 20-3-2011 Binnenkort bij Sjinborn: Tafeltennistoernooi!

De Evenementencommissie maakt de definitieve datum nog bekend maar na deze vooraankondiging kun je al vast gaan oefenen. Houd de website in de gaten voor meer informatie!

     
Toelichting KNHB (www.knhb.nl):  

De KNHB heeft, in samenwerking met Adidas, Rabobank en hockey.nl, 131 verenigingen een gratis tafeltennistafel aangeboden om in het clubhuis te plaatsen. Voor de gratis levering van de tafel stelt de KNHB slechts één voorwaarde: organiseer op uw club een kampioenschap tafeltennis. De winnaars van alle tafeltennis clubkampioenschappen komen uit in een groot landelijk tafeltennistoernooi dat de Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB) organiseert op zondag 8 mei tijdens het WK tafeltennis in Ahoy Rotterdam. Aan het einde van deze dag is bekend wie de beste tafeltennissende hockeyer van 2011 is. 

De KNHB is mede tot dit initiatief gekomen, omdat zij het Olympisch Plan 2028 ondersteunt. De missie van Olympisch Plan 2028 is om met sport in de volle breedte heel Nederland naar Olympisch niveau te brengen. Dit kan onder andere bereikt worden door ervoor te zorgen dat minimaal 75 % van de Nederlanders, uit alle lagen van de samenleving, in 2016 regelmatig aan sport doet. Maar ook doordat Nederland in 2016 wereldwijd bekend staat om zijn grote ambitie en talent voor het organiseren van grote sportevenementen. Naast deze ambities kent het Olympisch Plan nog zes ambities, die uiteindelijk moeten bijdragen aan het besluit of Nederland in 2016 een BID gaat uitbrengen.
Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws