header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Wedstrijdverslag van de week: MC2

Nieuws afbeelding 20-3-2011

Op zaterdag 19 maart speelde Meisjes C2 thuis tegen Meerssen MC2.
Het was een prachtige dag en de meiden speelden hun tweede wedstrijd na de winterstop. De teams hadden beiden al een keer gespeeld en allebei gewonnen.
 
Gelijk na het eerste fluitsignaal werd flink druk gezet door Meerssen maar Sjinborn liet zich uiteraard niet kennen en weerde zich kranig. De verdediging van Sjinborn had het maar al te druk om Meerssen bij de goal weg te houden, en kwam er toch een bal richting goal dan stond de keepster er nog. Zij wist elke bal weg te werken.
Ook Sjinborn wist met snelle afspeelballen bij de goal te komen maar ook de keepster van Meerssen stond haar mannetje. Maar daar was plots toch de strafcorner voor Sjinborn. Sjinborn pushte de bal op goal, de keepster raakte de bal, de bal kwam bij de stick van één Sjinborn speelster, zij sloeg de bal, de bal ging omhoog tegen de bovenste lat van de goal aan. Jammer!!!!!
Toen wist Meerssen pas echt dat met dit team niet te sollen was.
Na de rust ging de strijd weer verder.
Meerssen legde meteen meer druk neer bij Sjinborn en Sjinborns achterhoede had daar duidelijk problemen mee. Ze kwamen niet meer goed naar voren, elke bal werd door Meerssen afgepakt.
En er ontstonden veel strafcorners voor Meerssen maar die werden gelukkig niet omgezet in goals.
In de 25e minuut van de tweede helft gebeurde het: Meerssen kreeg de bal en kwam door de verdediging. Een speelster pushte de bal op goal en de keepster schoot de bal weg. Hierop kreeg een speelster van Meerssen de bal, speelde een andere speelster aan en zij schoot op goal langs de keepster. Daar was de goal 0-1 voor Meerssen.
En Sjinborn was in een keer wakker.
Ze speelden of hun leven ervan af hing, er kwamen goede ballen van achteruit en de middenlinie speelde de ballen goed naar voren. Het werd nog een spannende wedstrijd.
Meerssen kwam niet meer zo vaak aan de bal, en waren ze aan de bal dan nam Sjinborn die weer af.
Maar helaas konden de meiden geen doelpunt meer verzilveren. Het bleef jammer genoeg na een harde strijd toch maar 0-1.
 
Al met al een spannende en goede wedstrijd, Sjinborn heeft weliswaar verloren maar heeft er toch veel van geleerd. De meiden beginnen nu beter met elkaar te communiceren en samen te werken.
Dit belooft nog veel goeds voor de komende wedstrijden!
 
U verslaggever ter plaatse,
François Leuchter

Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws