header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Meiden 6E1 kampioen en winnaar JJ-slotdag!

Nieuws afbeelding 22-6-2012

Al voor de laatste speelronde waren de meiden van 6E1 kampioen. De meiden

werden ongeslagen kampioen in hun klasse. Het hele seizoen werd op het scherpst

van de snede gestreden en  alle wedstrijden werden met  ruime cijfers gewonnen.


Maar om de druk er op te houden hadden de coaches aangegeven dat als de laatste wedstrijd, thuis tegen Scoop, ook gewonnen zou worden de dames de schaal in ontvangst mochten nemen, en zo geschiedde. Na vorig jaar een beker gekregen te hebben na hun eerste kampioenschap, wilden ze nu wel wat anders.


Zoals alle wedstrijden dit seizoen gingen ze weer voortvarend van start en binnen enkele minuten stonden ze al ruimschoots voor met 4-0. De voorsprong werd gedurende de wedstrijd gestaag uitgebreid. Net als vele wedstrijden gedurende het seizoen moesten de dames weer spelen met handicap, maar dat is geen probleem kunnen ze combinatie spel al goed oefenen. Dat ze hierover dan wel eens met de scheidsrechter in discussie gaan, ja, dat zal wel bij deze gedreven dames in de genen liggen.

 

Voor de dames was het belangrijkste bereikt: de schaal was binnen (klik voor foto 1 & foto 2).  Door de trainers Theo en Kelly werden de medailles uitgedeeld en werd het kampioenschap met ‘kinder’champagne gevierd. De coaches werden ook goed bedeeld en ontvingen een zeer lekkere wijn van de ouders.

 

Zaterdag 16 juni speelden de dames voor het laatste in de zestalsamenstelling (foto 3). Ze wilden op passende wijze afsluiten en gingen dan ook weer voor de volle winst op de JJ-slotdag. Het verbaasde ze dan zelf ook niet dat ze deze wonnen, ook hier hielden ze de prijs in het Valkenburgse. Dit heeft wel meer moeite gekost dan het kampioenschap. Zo was de wedstrijd tegen Maastricht en echte thriller en hebben ze pas in de laatste 20 seconden de winst kunnen behalen. Zou het kampioenschap vieren nog in de kleren gezeten hebben?


De coaches willen de trainers en het team danken voor hun inzet, en de fans voor de steun dit mooie seizoen. Tegenstanders voor komend jaar: ben vast gewaarschuwd we komen eraan!!!

Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws