header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Gezocht: Leden voor de Evenementencommissie

Nieuws afbeelding 23-11-2011

Sjinborn steunt op twee pilaren: de hockeysport en de gezelligheid op de club. Dat laatste is waar jij in ieder geval een bijdrage aan kunt leveren!!

De Evenementen Commissie heeft het afgelopen jaar zeer veel zaken op de rit gezet en een enorme bijdrage geleverd aan de gezelligheid en activiteiten bij Sjinborn. We zoeken daarom versterking om dit winnende team aan te vullen!
Doordat al zoveel geregeld is en de paden al bewandeld zijn, kunnen we je helaas geen fulltime week aanbieden. Het zal slechts beperkt blijven tot enkele uurtjes per maand. Maar dat zijn dan wel de leukere uurtjes in je maand.

Wie zoeken we: mensen die belang zien van een goede sfeer op de club, mensen die waarde hechten dat leuke dingen gebeuren op de club en inzien dat dit niet vanzelf gaat. Mensen die houden van gezelligheid en dit willen realiseren samen met anderen.

Informatie of gewoon aanmelden?
Bel me dan ff of stuur een mail naar [email protected] .

Chris Lemmens
06-22602225