header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Scheidsrechterscursus Sjinborn

Arbitrage Nieuws afbeelding

4-10 Beste allen, 
 
We gaan weer een scheidsrechterscursus organiseren (welke vanaf de B jeugd verplicht is), maar ook ouders, trainers, coaches en andere geïnteresseerde zijn welkom om hun scheidsrechterskaart te behalen. Jullie zijn van harte welkom op maandag 28 oktober 18:30u op de club van Sjinborn. 


Lees verder

Scheidsrechters cursus voor de AB-Jeugd (C-jeugd)

Arbitrage Nieuws afbeelding

21-11 Scheidsrechters cursus voor de AB-Jeugd (vrijwillige C Jeugdleden en ouders)
Wij willen jullie er nogmaals op wijzen dat de E- learning cursus + examen verplicht is voor de spelende leden van de AB-junioren, heeft te maken met speelgerechtigdheid.
Cursus: Woensdag 21 & 28 november : 18.00 - 19.30 & 19.30 - 21.00  Woensdag 12 december examens. 

Lees verder

Week van de Scheidsrechter

Arbitrage Nieuws afbeelding

12-10 "Hé scheids, bedankt!” Dat hoor je niet zo heel vaak na een wedstrijd.Week in week uit staan scheidsrechters op het veld zodat spelers lekker hun wedstrijden kunnen spelen. Daar mogen we de scheidsrechters best weleens voor bedanken. De KNHB doet daarom jaarlijks mee aan de Week van de Scheidsrechter.
 

Lees verder

Scheidsrechters Examen

Arbitrage Nieuws afbeelding

3-9 Onze arbitragecommissie is samen met de KNHB de eerste 40 scheidsrechters aan het klaarstomen voor het scheidsrechters examen. Het scheidsrechters examen zal plaats vinden op woensdag 12 september as. op de club. In twee groep zullen de examens worden afgenomen.


Lees verder

Spelregelaanvulling seizoen 2018-2019

Arbitrage Nieuws afbeelding

22-8 Nieuwe spelregels seizoen 2018 – 2019 1. Sticks bestaat niet langer. Dat betekent dat de jeugd (met uitzondering van jongste jeugd) vanaf dit seizoen ook sticks mag maken. Blijf echter wel op gevaar letten, deze regel blijft van kracht. 2. De uitslag of vrije slag voor de verdedigende partij direct na afloop van een strafcorner mag genomen worden met beschermende kleding aan. Let op: het spel

Lees verder