header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

JA1 toch nog kampioen!!!

Nieuws afbeelding 9-6-2011

Ja, het is toch nog allemaal op zijn pootjes terecht gekomen. De terechte kampioen in de 1e klasse is JA1 Sjinborn geworden! 

Dit is op 8 juni dan eindelijk bekend geworden. Waarom dat het zo lang heeft geduurd voordat daar duidelijkheid over was, heeft te maken met een bezwaar dat door Nuth JA1 (coach: Arie de Zeeuw) is ingediend. Er zouden niet-gerechtigde spelers hebben meegedaan in de wedstrijd tegen Nuth en mede daardoor zou Nuth JA1 verloren hebben en Eersel in principe kampioen zijn. Dat bezwaar is dus uiteindelijk gehonoreerd en Eersel heeft 3 punten in mindering gekregen, en terecht! Dit houdt in dat JA1 SJINBORN KAMPIOEN is!!!
 
Dit is natuurlijk een hele mooie prestatie in de 1e klasse en dat was ook het doel voor het team: kampioen worden in die 1e klasse. We zijn als coaches heel erg verheugd dat we zo het seizoen en onze carrière als trainers/ coaches af mogen sluiten! Ook het team zal niet meer hetzelfde zijn volgend jaar, een aantal spelers blijft nog Jongens A en een aantal zal doorgroeien naar de Heren senioren. Hopelijk kunnen we in die twee categorieën ook hoge ogen gooien als Sjinborn!!
 
Mannen we zijn trots op jullie en hopelijk blijven jullie nog heel lang aan Sjinborn verbonden! Nu gaan we kijken wanneer we hier een biertje op kunnen drinken…!
 
Luc & Camiel Savelberg

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws