header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Communicatie Team van V.H.V. Sjinborn

Nieuws afbeelding 30-11-2022

Hoi, ik ben Carlien. Mijn dochter Ilva is begin 2022 gaan hockeyen, aangestoken door het enthousiasme van mijn neef en nichtjes en hun ouders die allemaal hockeyen bij V.H.V. Sjinborn of een andere rol vervullen voor de club. Aangezien er ondersteuning werd gevraagd op allerlei vlakken, ben ik vrijwel meteen betrokken geraakt en lid geworden van de communicatie commissie. Een beetje in de luwte, omdat ik altijd een vrij vol leven leidt.

In dit leven ben ik naast moeder van Ilva ook directielid bij een kleinschalige zorgorganisatie, Stichting Mensen Met Mogelijkheden. Wij organiseren wonen, dagbesteding en ambulante begeleiding voor mensen met een verstandelijke beperking, vorm van autisme of psychiatrische problematiek. Daarnaast heb ik een hond en een kat, leer ik Spaans, dans ik Salsa en Bachata, doe ik aan Pilates en geniet ik van het leven met m’n dochter en vriend.


Daniëlle:

Mijn dochter Olivia is 6 jaar geleden begonnen bij Sjinborn en hockeyt nu bij MO14/2. 2 jaar geleden ben ik bestuurslid geworden en inmiddels naast Secretaris ook actief in de communicatiecommissie. In mijn dagelijks leven ben ik wereldwijd verantwoordelijk voor communicatie bij Westfalia Fruit; de marktleider in avocado’s 🥑. Ik reis graag en veel, zowel voor mijn werk als prive en verder ben ik graag sportief bezig.


Wendy:

Hey, ik ben Wendy en maak deel uit van communicatie team van V.H.V. Sjinborn. Ik woon al jaren in Valkenburg met manlief Patrick (die het jongens team JO16 coacht) en onze kids Sara van 19 en Wilco van 16 jaar. Sara is begonnen met hockey toen ze 6 jaar was, maar is sinds 2 jaar ermee gestopt en Wilco is begonnen met hockeyen toen hij 7 was en hockeyt nog met veel plezier in het JO16 combi-team. En hij geeft ook training op de vrijdagen. Ik loop dus al heel wat jaartjes langs de zijlijn van V.H.V. Sjinborn. In mijn dagelijkse leven ben ik branding/marketing manager en werk ik op freelance basis als grafisch vormgever. Ik sport veel, doe aan yoga en houd van gezellig borrelen.