header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Familietoernooi op 19 juni!

Nieuws afbeelding 29-5-2011
Schrijf je nu in voor het Familietoernooi 2011!
Het wordt weer ouderwets gezellig! We hebben ontvangst met vlaai en koffie, aangeboden door de club. Volvo zal als sponsor van de club aanwezig zijn en er ook auto's neerzetten. Verder is er weer een barbecue zodat ook voor de inwendige mens gezorgd wordt. Er worden prijzen uitgedeeld voor het winnende team, het team met de leukste naam en het team dat het leukst is uitgedost. 
Meld jullie allemaal aan! We willen ouders en kinderen zien, grootouders en kleinkinderen. Buren, teamfamilies, alles kan als het maar gezellig is. Zorg dat je een PRIJS gaat winnen met je team. 
Stuur een mail naar [email protected]. Vermeld daarbij teamnaam, teamleden zodat we dit in het wedstrijdschema op kunnen nemen!! Iedereen is welkom, zowel hockeyend als niet-hockeyend, jong en oud!!
Bij vragen: mail de evenementencommissie! Schroom niet en ben er bij! Het is de traditionele afsluiting van het hockeyseizoen!
Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws