header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Nieuwe financiële commissie

Nieuws afbeelding 22-9-2022

Maak kennis met: De Financiele Commissie

 

Wim Ockeloen
Ik ben Wim Ockeloen en de vader van Marit die komend jaar bij de meisjes C2 team speelt. Door mijn dochter ben ik enthousiast geraakt in het hockey spel en ben ik zelf ook gaan hockeyen bij de Trimmertjes. 

Ik woon in Berg en Terblijt met mijn vrouw, 2 dochters, een hond en een kat. In het dagelijks leven werk ik bij VodafoneZiggo in Maastricht als architect van het mobiele netwerk.

Binnen de financiële commissie ga ik de contributie inning voor mijn rekening nemen. Het is altijd leuk als je het geld binnen ziet stromen… J en als iedereen op tijd zijn contributie overmaakt al helemaal J!

 

 

A group of people posing for a photo Description automatically generated with medium confidenceMichel Lebouille

Sinds 1999 ben ik regelmatig bezoeker van de Sjinborn kantine. In die tijd heb ik zelfs nog 2 jaar gespeeld, om definitief het hart te winnen van mijn vrouw Hanneke die speelde bij Dames 1. 

Sinds 2015 wonen we weer in Valkenburg en is onze dochter Lisa lid geworden. Ik steun Sjinborn, die gezellige vereniging, waar mogelijk. In 2021 ben ik lid geworden van de fin commissie en controleer ik alle betalingen nogmaals. Vanaf komend seizoen hoop ik daarnaast mijn bijdrage te leveren in de commissie Samenwerking Sjinborn/HVM.

Ik ben werkzaam als inkoper bij DSM. In mijn vrije tijd wandelen wij graag met onze kinderen Lisa en Thomas en onze hond Pien en probeer ik af en toe te hardlopen. Daarnaast speel ik trompet en ben ik penningmeester van harmonie Kur-Kapel uit Valkenburg.

 

Aukje Holla Doornbos
Hallo, ik ben Aukje Holla-Doornbos en lid van de financiële commissie sinds dit jaar. Wij zijn als gezin 2 jaar geleden vanuit Chicago naar Valkenburg verhuisd en positief verrast door de fijne 
A person wearing glasses Description automatically generated with medium confidencegemeenschap die ons met open armen verwelkomd heeft. Een groot onderdeel daarvan is Sjinborn, waar mijn dochter Elke hockeyt (meiden F) en mijn man Jan ook trainer/coach is.  Toen er een oproep was voor vrijwilligers heb ik snel besloten ook mijn steentje te willen bijdragen. Ik heb geen financiële achtergrond, maar in mijn dagelijks werk als managing director bij Covestro Nederland heb ik voldoende ervaring opgedaan om mede zorg te dragen voor de betalingen, contributie en de boekhouding. Ik kijk er naar uit meer leden te ontmoeten, te zorgen voor een financieel gezonde club…. En wie weet zelf ook nog een keer met een stick het veld op te gaan 😉

 

 

 

 

A picture containing person, outdoor, suit Description automatically generatedDesiree Hecker-Wilders
Ik ben Desiree Hecker-Wilders en sinds juli penningmeester van Sjinborn. Ik woon samen met mijn gezin in Valkenburg. Mijn dochters zijn al verschillende jaren lid van Sjinborn. Luna speelt in de B-klasse en Ize in de C. Ize speelt daarnaast ook nog tennis bij TV Geuldal.  Onze zoon Kas is voetballer bij Walram. Zelf ben ik lid van de volleybalclub Sjin Up in Schin op Geul en mijn man Bart is een echte mountainbiker. Een sportieve familie dus! Het penningmeesterschap bij Sjinborn deel ik samen met Aukje. Zelf heb ik geen financiële achtergrond, echter ik manage mijn eigen administratie van mijn praktijk Ergotherapie Heuvelland. Hierdoor weet ik wel genoeg van het reilen en zeilen omtrent betalingen e.d. Samen met de andere leden van de financiële commissie Michel en Wim willen Aukje en ik ons steentje bijdragen om de club financieel gezond te houden….