header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Evenementen

Sinterklaas bezocht VHV Sjinborn

Nieuws afbeelding 2-12-2019
Wat een feestje was het afgelopen vrijdag bij VHV Sjinborn. Sinterklaas had gelukkig in deze drukke periode, tijd gevonden om samen met enkele Pieten een bezoek te brengen aan de jongste jeugd, liefste 35 kinderen waren aanwezig. 

De Pieten wilden wel eens even mee komen trainen om te kijken of zij het hockeyen ook een beetje onder de knie konden krijgen. Het bleek toch wat lastiger te zijn dan die Pieten hadden gedacht.
Nadat ze wat aanwijzingen en een goede stick gekregen hadden werd het spelletje al iets makkelijker voor de Pieten en de kinderen konden de Pieten natuurlijk ook heel goed trucjes leren en uitleggen hoe het spelletje in elkaar zit. Na lekker met elkaar gehockeyd te hebben namen de Pieten alle kinderen mee het clubhuis in en werd het feestje daar, samen met Sinterklaas, verder gevierd.

De kinderen zongen liedjes met elkaar en Sinterklaas wist veel te vertellen. De luisterpieten hadden dus heel goed hun best gedaan. Voordat Sinterklaas er weer vandoor moest gaan, kregen alle kinderen nog een cadeautje van Sinterklaas.

Het was een geslaagd feest.