header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Nieuwjaarsbijeenkomst wandeling dank je wel feest!

Nieuws afbeelding 27-11-2019
Wat gaan we doen?

Als eerste willen we iedereen in de gelegenheid stellen om elkaar een goed nieuwjaar te wensen. We zullen als bestuur kort terugblikken op het voorbije jaar, denk hierbij onder meer aan de gevierde kampioenschappen en het hockeykamp, maar ook vooruitblikken op het komende jaar. Ook zullen we de vrijwilliger van het jaar en het team van het jaar bekend maken.
Daarnaast willen we - na het succes van dit voorjaar - weer een leuke fotowandeling doen. De afstand zal behoorlijk (!) korter zijn dan de wandeling van de voorbije editie.
Wat is een club zonder vrijwilligers? Graag willen we als bestuur onze vrijwilligers bedanken voor hun inzet voor de club. Van materiaalman- en vrouw tot wedstrijdsecretaris, van lid van de financiële commissie tot trainer, van coach tot zaalcoördinator, elke vrijwilliger zal op passende wijze in het zonnetje worden gezet, dit jaar hebben we een extra presentje voor de coaches en managers.
We zullen de middag afsluiten met een heerlijk buffet!

Kom je ook?

Deelname voor leden,vrijwilligers en ouders is gratis. Introducees zijn ook van harte welkom (tegen een bijdrage van €4 per persoon - te voldoen op NL06 RABO 0146 6034 19 t.n.v. VHV Sjinborn o.v.v. de naam van de introducee).
Wel dien je je uiterlijk vrijdag 10 januari a.s. aan te melden op [email protected] dit in verband met het te bestellen buffet.
Graag tijdige aanmelding, want vol = vol.

Tot ziens op zaterdag 18 januari 2020 14:30-20:00 uur.