header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Evenementen

“PIETENTRAINING” (t/m de E-tjes) VRIJDAG 29 NOVEMBER

Nieuws afbeelding 29-10-2019

Op vrijdag 29 november organiseren we een Pietentraining bij VHV Sjinborn met ontvangst van Sinterklaas. Alle leden mogen een vriendje of vriendinnetje meenemen naar deze Pietentraining. We starten om 18:30 uur en we stoppen uiterlijk 19:30 uur.

Sinterklaas heeft al een mail gestuurd dat hij enkele pieten naar de training gaat sturen omdat zij nog niet zoveel van hockey weten. En de sint komt tijdens de training kijken naar de pieten en de Sjinborn leden en hun vriendjes en vriendinnetjes.


Sinterklaas zal voor al deze kindjes een cadeautje meenemen op z’n boot .

Ieder mag verkleed als pietje komen. Na afloop van de training als we de cadeautjes aan het uitpakken zijn is er voor iedere deelnemer frietjes met een snack en drankje.


De kosten voor deze avond zullen € 8,50 bedragen, deze graag overboeken op rekening van NL06RABO0146603419 tnv VHV Sjinborn onder vermelding van pietentraining en naam kind(eren).

Na ontvangst van de betaling is het kind aangemeld.


Tot vrijdag 29 november.

 

Vond je de Pietentraining leuk en wil je een paar keer komen mee trainen.

Sluit je aan bij de training van je vriendje of vriendinnetje.

Hoe kun je komen meedoen, stuur een mail naar [email protected] en je krijgt

te horen wanneer de training start na de winter en de aanvangstijd.