header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Nieuw - Warming-up app

Nieuws afbeelding 24-10-2019

Start Sterk met de Warming-up App! 


Blessures onder spelers wil je natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. Om veilig en met plezier te kunnen (blijven) hockeyen is het belangrijk dat ze al op jonge leeftijd de juiste vaardigheden leren. Als ze leren om onder andere de heup, knieën en enkels op een goede manier te belasten, bestaat er minder kans op acute blessures, blessures door overbelasting (op jonge leeftijd) en slijtage (op latere leeftijd). Een goede en gevarieerde warming-up kan hierbij helpen!

Download de app nu gratis via Google Play of de App Store

We wijzen je daarom graag op de Waming-up App. Deze app ontwikkelden we samen met Veiligheid NL en bevat een trainingsprogramma waarmee teams op een leuke, verantwoorde en gevarieerde manier kunnen beginnen aan trainingen en wedstrijden. Uit onderzoek van de Vrije Universiteit Amsterdam blijkt dat de ernst van blessures significant afneemt bij gebruik van deze app. En spelers leren er beter door bewegen! In het oefenprogramma is namelijk veel aandacht voor motorische vaardigheden. Interessant voor jouw vereniging? De app is nu gratis te downloaden in Google Play en de App Store.

 

Tip voor trainers/coaches: download de Warming-up App in de App store of in Google Play, of ga naar hockey.warming-up.nl/.