header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Parkeren bij HV Meerssen

Nieuws afbeelding 5-4-2018

Belangrijk voor de teams die tegen Meerssen moeten spelen: De komende twee maanden wordt de parkeersituatie bij sportpark Heiveld aangepakt.

Er komt een voet- en fietspad gescheiden van het autoverkeer en het aantal parkeerplaatsen wordt met ruim 30 uitgebreid en alle parkeerplaatsen zullen netjes bestraat en in vakken verdeeld worden. Daardoor zal de veiligheid voor fietsen en voetgangers belangrijk verbeterd worden en zal het parkeren naar verwachting minder ‘rommelig’ verlopen.

Dit houdt in dat er de komende tijd maar een beperkt gedeelte van de parkeerruimte beschikbaar is. Het clubhuis en de hockeyvelden blijven steeds bereikbaar voor fietsers en voetgangers, hulpdiensten en leveranciers. De toegangsweg zal echter in de eerste fase van het werk vanaf de ingang bij de voetbalclub worden afgesloten voor auto’s.

De Kloosterweg 5-9 (het voormalig gemeentedepot) wordt in gebruik genomen als tijdelijke parkeervoorziening. Er wordt verzocht om vooral gebruik te maken van deze voorziening en vooral niet proberen in de woonwijk een parkeerplaats te vinden wat tot ernstige overlast voor de bewoners leidt.