header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Nieuwjaarsborrel VHV Sjinborn 2018

Nieuws afbeelding 13-1-2018

De nieuwsjaarborrel afgelopen vrijdag 12 januari is zeer druk bezocht, dit geeft nog maar eens dat Sjinborn leeft. We feliciteren het team van het jaar jongens D1 en vrijwilliger van jaar Jetze Christiaanse.

Als bestuur hopen we dat de heren genieten van de prijzen die VHV Sjinborn ter beschikking heeft gesteld. Mogen dit een aanmoediging zijn voor alle leden en vrijwilligers om zich ook dit jaar weer goed in te zetten en plezier te hebben binnen de vereniging.

Hoofdsponsor Rabobank Maastricht en Omstreken bedankt voor de door jullie beschikbaar gestelde prijzen. Voor jongens D1 een heerlijke hamburger met drankje bij Bistro Bar Pistache. Jetze geniet samen met Elvira van het etentje dat ze hebben geregeld voor jullie bij een Brazza.

Speciaal woord van dank gaat ook naar onze clubhuis beheerder Sven Fredriks voor de heerlijke snackschotels die hij ter beschikking heeft gesteld.

Onze huidige voorzitter Lloyd Wagemans heeft tijdens de nieuwjaarsborrel de voorzitters hamer overgedragen aan Gaston Dorren. Lloyd heeft door zijn toetreden tot de raad niet meer voldoende tijd om de rol als voorzitter bij Sjinborn in te vullen. Gaston zal de taak als ad-interim voorzitter op zich nemen. Hij is geen onbekende binnen de vereniging sedert 2010 heeft hij zich bezig gehouden met coaching van de teams waar z’n dochters in spelen / speelde. Sedert 3 jaren zit hij in het bestuur accommodatie, sponsoring en communicatie met lokale media zijn z’n aandachtsgebieden.Bijlage