header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Wedstrijd van de week: MC1 - MC2

Nieuws afbeelding 13-4-2011 Vorige week zaterdag was het lekker warm op de club. Het terras zat vol met ouders die niet konden kiezen tussen de twee spelende teams. Onze eigen meiden C1 moesten tegen onze eigen meiden C2. C1 wilde absoluut niet verliezen van de C2 en de C2 zou wel heel hard gaan lachen als ze zouden winnen van de C1.
De wedstrijd begon om 13.00u en was vooral de eerste helft zeer spannend. C1 deed er alles aan om te scoren, iets dat C2 goed wist te voorkomen. Het duurde dan ook een hele poos voordat de C1 op voorsprong kwam. Na de 2-0 voor de C1 kwamen de meiden van de C2 gevaarlijk dicht in de buurt van de cirkel, en niet één keer maar zelfs meerdere keren. 
De tweede helft speelde de C2 de sterren van de hemel, helaas voor hen werd er toch nog vier keer gescoord. Maar de C2 bleef vechten en dat was te merken, ze kwamen steeds meer in de cirkel van de C1 en uiteindelijk scoorde de C2 met een schitterende hoge bal. De eer was gered. 

Het bleef nog lang warm en gezellig op de club.

Uw verslaggever van de zaterdagmiddag! Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws