header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Gemeenteraad stemt in met subsidie aan VHV Sjinborn

Nieuws afbeelding 13-4-2011
De gemeenteraad heeft maandag 11 april ingestemd met het voorstel om een subsidie van € 200.000 aan Sjinborn en de SKV (Stichting Kunstgras Valkenburg) toe te kennen t.b.v. een kwaliteitsimpuls aan onze hockeyaccommodatie. Het bestuur heeft een programma opgesteld van in totaal zo’n € 320.000 waarmee o.a. de verlichting vernieuwd gaat worden, het parkeerterrein en oefenveldje onder handen genomen gaan worden en nieuwe kantplanken aangebracht zullen worden. Maatregelen die maken dat de omgeving minder licht en geluid ervaart. Verder zullen de kleedlokalen gerenoveerd en het clubhuis vernieuwd worden.
 
De maatregelen zullen in fases uitgevoerd gaan worden. Als eerste staan dit jaar de kleedlokalen op het programma, gevolgd door de verbeteringen op en rond het veld. Vervolgens is het clubhuis aan de beurt. Afhankelijk van het vergunningentraject hopen we het nieuwe clubhuis in 2012 te kunnen bouwen.

Zie de bijlage voor de gehele Raadsnota.
 
Hulp nodig!
Om deze maatregelen voor te bereiden, te begeleiden en te organiseren hebben we hulp nodig. Afgelopen jaar heeft een projectteam al een voorlopig ontwerp voor een clubhuis opgesteld, inclusief een voorstel voor de inrichting. Mensen die het leuk vinden om in teamverband deze ambities te realiseren zijn welkom: praktisch ingesteld, doeners, maar ook denkers, met bijv. kennis van bouwen en de organisatie daarvan, inrichters etc. Een project met zichtbaar resultaat, met een begin en een eind!
 
Wil je meer weten: bel of mail met René Scholtes ([email protected] / 06-22476860) of één van de andere bestuursleden.
Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws