header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Wedstrijdverslag van de week (2): MF2

Nieuws afbeelding 6-4-2011

MF2 speelt wedstrijden (3-tallen) vanaf september 2010 en heeft in de najaarscompetitie van 2010 alle wedstrijden gewonnen! Dat is natuurlijk heel erg fijn. Het nadeel is echter wel dat we dit seizoen eerste klasse spelen in een ijzersterke poule. Dit seizoen hebben we tot nu toe 1 wedstrijd gewonnen en 1 verloren.

Op zaterdag 2 april speelden we thuis tegen Meerssen MF1 om 10.00.  We waren al gewaarschuwd dat ze heel sterk  zijn. Maar dat zijn wij ook!!  Het was een hele mooie, zonnige, warme ochtend. 

De opstelling vandaag was:

Drietal 1. Rafke Sieben, Eefje van Heurn, Esmee Machiels, Manou Muurmans en Lieke Schut (zij speelde vandaag haar eerste wedstrijd) onder begeleiding van Bianca Hazewinkel.

Drietal 2. Robine Damoiseaux, Annique Loozen, Floor Jacobs en Roos Marting onder begeleiding van Lonneke van Heurn.

Het was fijn dat we wisselspeelsters hadden want het was heel hard werken en bovendien was het heel warm. Elke week kiezen we een speelster van de week die de rol van aanvoerster heeft. Ze krijgt een speciaal shirt met op de rug: speelster van de week. Deze week was dat Robine.

Helaas bleek al snel dat Meerssen  toch te sterk voor ons was en stonden we met 2-11 achter. De meisjes deden zo goed hun best! Ze speelden heel goed over, keken goed naar elkaar, stopten de bal keurig en speelden hun teamgenoten goed aan. Tot het eind toe bleven ze vechten, het was hun beste wedstrijd tot nu toe ! We hebben helaas verloren maar wij als coaches zijn heel trots op ons team!! 

Lonneke van Heurn

Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws