header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Algemeen

Wedstrijdverslag van de week: Meisjes D2

Nieuws afbeelding 4-4-2011

Op 2 april stond de belangrijke wedstrijd op het programma tegen Scoop. Beide teams hadden nog geen wedstrijd verloren.

Helaas kregen we voor de wedstrijd twee afmeldingen van Anne en Margot, waardoor we maar precies met elf speelsters waren. Het werd een hele spannende wedstrijd op een stralende zaterdagmiddag met 23°C.

Scoop had een ervaren team en was gemiddeld een jaar ouder. Maar dat deerde ons niet.

De eerste helft kwamen wij op een 1-0 achterstand, hetgeen gezien de spelverhouding verdiend was.

In de tweede helft hielden we Scoop goed in evenwicht en in het laatste kwartier gaven wij alles of niets.

Via een mooie aanval over rechts via Anouk en Celine belandde de bal bij Odile, die de bal mooi insloeg in de rechterhoek. Het was 1-1.

In de laatste minuut kregen we zelfs nog een strafcorner maar deze ging er helaas niet meer in.

Het werd een verdiende 1-1, waardoor beide ploegen kans blijven houden op het kampioenschap.

Het meegereisde publiek (vjif vaders en een moeder) en onze coaches waren trots op ons. Na afloop kregen we een lekker verkoelend ijsje.