header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Grote opkomst bij instuiftraining Jongste Jeugd

Nieuws afbeelding 3-4-2011
Op vrijdag 1 april j.l. organiseerde Sjinborn een open training voor de jongste jeugd van 5, 6 en 7 jaar. Alle kinderen uit de gemeente Valkenburg waren via de scholen uitgenodigd. 
Sjinborn was uitermate tevreden over de opkomst. De ouders waren massaal meegekomen en werden verwelkomd met een kopje koffie op de tribune.
Onder leiding van Helga Prinsen en Stefan Knoops kregen de kinderen de eerste basisbeginselen van het hockeyspel aangeleerd, maar samen plezier maken, bewegen en spelen stond toch centraal!
Na een uurtje heerlijk ravotten werden de deelnemertjes nog voorzien van een welverdiend glaasje limonade.
 
Heb je de training van afgelopen vrijdag gemist, maar wil je tóch een keertje van het hockeyspel proeven? Elke vrijdag van 17:00 tot 18:00 uur ben je welkom om vrijblijvend mee te doen! Sjinborn heeft een hockeystick voor je!
De eerste drie keer mag je gratis uitproberen of je het leuk vindt; daarna kun je lid worden!
 
Voor meer informatie, zie elders op deze site!
 
Ook ouders/ volwassenen die graag een uurtje in de week ongedwongen willen bewegen zijn elke donderdagavond van 20:45 uur tot 22:00 uur welkom bij de trimhockeyers. Na de training is natuurlijk de bar open voor de beroemde '3e helft'!
Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws