header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Veterinnen op toernooi naar MOP

Nieuws afbeelding 3-4-2011

Na enkele weken van intensieve voorbereiding was het donderdag 24 maart eindelijk zover: de Dames Veterinnen van Sjinborn gingen op weg naar Vught alwaar het landelijke toernooi was georganiseerd.

Het was een prachtige dag, de zon stond strak aan de hemel. Onze dag kon niet meer stuk.

De eerste drie wedstrijden eindigden in gelijkspel, dat was wel een tegenvaller.

Het ging dus niet echt fantastisch, dat zijn we eigenlijk niet gewend. Ik wil niet opschepperig klinken, maar het feit is dat we meestal wel in de finale zitten, echt waar. Het laatste toernooi in Breda hebben wij ook gewonnen.

Na de lunch ging het beter, wij wonnen met 8-1 en 5-0. Door dit hoge doelsaldo hoorden wij tot onze grote verbazing dat we toch tot de finale waren doorgedrongen.

Ik zal je eerlijk zeggen dat wij hier echt niet op gerekend hadden. Je moet je voorstellen dat het warm weer was en onze gedachten al bij een heerlijk ijskoud biertje waren.

Maar we trokken onze sokken op, borst vooruit (en lipjes getuit) en er tegenaan! Je komt toch om te winnen. Er stond heel wat publiek aan de kant en er was ook nog een aantal kijkers voor ‘ons‘ Sjinborn.

Dit zijn wij niet gewend, aangezien onze fanatieke aanpak niet altijd door iedereen gewaardeerd wordt. Van hoge ballen of een scoren met de backhand schrikken de meeste zich een hoedje, watjes!

Afijn, de finale werd verloren en we eindigden als 2e, niet slecht maar meer zat er gewoon niet in.

Na de prijsuitreiking zijn we aan de borrel gegaan, en werden we getrakteerd op een spectaculair optreden van Hannie Huisvrouw, een soort van playbackshow.

’s Avonds zijn we, met bijna het hele team, gaan eten bij Il Forno in Valkenburg. Dat was een heerlijke afsluiting van een geweldige dag.

Op naar het volgende toernooi!!!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws