header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Evenementen

Hockeykamp informatie

2-7-2016


Valkenburg juli 2016,

 

Hallo Hockeykampers,

 

Volgende week om deze tijd start het hockeykamp 2016. Wij verwachten iedereen gegeten en wel om 18.00 uur.

Het thema dit jaar is " Tropical RIO Olympics ” . We kijken alvast vooruit naar de Olympische Spelen met een Braziliaans tintje. Wij hopen dat zaterdagavond iedereen gekleed is naar het thema.

 

Wat nemen wij NIETmee:

mobiele telefoon( daar dit vorig jaar veel overlast heeft veroorzaakt) verboden voor de kinderen tot de C elftallen. Clubhuis is altijd bereikbaar 043-6012333

Ipad etc.

 

Wat nemen wij WELmee:

Waterdichte tent, spreek goed af met wie je in een tent ligt.

Vrijdagavond, goeie wandelschoen en een regenjas

Zaterdag, goeie schoenen voor de survival

Zaterdag rugzak met handdoek droog setje kleren en plaats voor lunchpakket, naam op der rugzak vermelden.

Zondag hockeykleding.

Kinderen die nietblijven slapen:

 

Vrijdag 8 juli 18:00 start. (vooraf eten)

Programma tot 22:30

Afhalen 22:30

 

Zaterdag 9 juli: 7:15 : ontbijt in het clubhuis

8:30 verzamelen bij hotel op de Boud.

 

Men kan ervoor kiezen om met het ontbijt mee te doen (7:15). Daar wordt dan ook meteen een lunchpakket gemaakt voor elk kind.

Ook kan men ervoor kiezen om 8:30 naar hotel op de Boud te komen en niet mee te ontbijten in het clubhuis. Dan moet het betreffende kind thuis ontbijten en zelf een lunchpakket meenemen.

 

Programma: 8:30 - 22:00

 

Ophalen 22:00

 

Zondag 10 juli: ontbijt op het clubhuis om 8:30

Programma van 8:30 - 15:00

Ophalen 15:00

 

 

Betreffende het zakgeld:

Sven heeft genoeg vriendenpassen (betaalpas) voor iedereen. Men kan er dus voor kiezen dat de kinderen geen contant geld op zak hebben. Ze kunnen dan hun eigen naam op de pas schrijven.

Voor de leden die al een betaal pas hebben misschien die aan te vullen zodat de kids daar mee kunnen betalen op de club om iets extra’s te nuttigen, naar Sprimont hebben ze niks nodig is in het bos. Anders gewoon was los geld meegeven.

Nog een tip voor iedereen:

 

 

Bij aankomst op de club graag eerst jullie kinderen inchecken en je 06 nummer achter laten waar je het gehele weekend op bereikbaar bent. Tevens aangeven als het kind niet blijft slapen.

 

Op zondag mogen jullie de kinderen weer op komen halen 15.00 uur.

 

Tot vrijdag 8 juli, de gehele leiding van Hockeykamp 2016-07-01

 

Birgit

 

Macintosh HD:Users:Birprint:Desktop:sponsors kamp:logo kodoo.JPG Macintosh HD:Users:Birprint:Desktop:sponsors kamp:logo.JPG Macintosh HD:Users:Birprint:Desktop:sponsors kamp:bakkerij+van+eijndhoven+maastricht+brood+van+koos+logo.png Macintosh HD:Users:Birprint:Desktop:sponsors kamp:logo-autoschade-de-fremme.png Macintosh HD:Users:Birprint:Desktop:sponsors kamp:osaka logo.png Macintosh HD:Users:Birprint:Desktop:sponsors kamp:Logo Firma Swakhoven Outline - 14032014.pdf

Bijlage