header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Bestuur

MB1 Kampioen

Nieuws afbeelding 24-5-2016

VHV Sjinborn Dames MB1 kampioen,

Dit jaar heeft het jeugdteam van MB1 als het eerste team van Sjinborn haar welverdiende kampioenschap behaald. De eerste zeven wedstrijden werden winnend afgesloten, waardoor de achtste wedstrijd al de beslissing kon brengen.

De tegenstander uit Maastricht had de laatste 3 wedstrijden zeven punten behaald.Sjinborn moest dus op haar hoede moest zijn!

Sjinborn was scherp enMaastricht werd in de beginfase flink onder druk gezet. Immers Sjinborn MB1 had haar festiviteiten op deze mooie lentedag al gepland en de beker stond te wachten.

In de zesde minuut opende onze altijd scorende spits Merle Volders de score. Daarna ging het snel en liep de score voor rust op tot 1-6. Mede door een prachtige strafcorner die in de kruising werd gepusht door Anne Dorren. Narust werd de eindstand bepaald op 1-8. Een prachtige teamprestatie!

De champagne werd geopend en de meiden maakten een ereronde langs het voltallig meegereisde publiek van ouders, oma’s, neefjes en vriendjes.

Na de douche stond de huifkar te wachten voor de overwinningsrit naar Sjinborn, waarna een heerlijke BBQ en DJ stonden te wachten.

Op 11 juni speelt Sjinborn MB 1 haar kampioenentoernooi. Waarschijnlijk zal dit in Brabant plaatsvinden.

Tekst en foto:Erwin Dohmen, Coach MB 1