header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Actie: een op maat gemaakte gebitsbeschermer

Nieuws afbeelding 25-9-2015 Vanaf dit seizoen is het dragen van een gebitsbeschermer verplicht. Letsel aan tanden, kiezen en kaken kan met een goede mondbeschermer worden voorkomen of beperkt. 
In samenwerking met Excent en tandarts Pilgram heeft VHV Sjinborn de komende weken een actie om een op maat gemaakt bitje te laten maken tegen gereduceerd tarief.
Een op maat gemaakt bitje heeft een betere pasvorm waardoor je beter kunt ademen, slikken en praten. Bovendien valt deze niet makkelijk uit en geeft 'ie dus betere bescherming. Ook met een beugel kun je deze gebitsbeschermer laten maken.
Maak voor 15 oktober a.s. een afspraak bij Tandartspraktijk Pilgram te Valkenburg om te happen. Kies van te vorende kleur(en), de mogelijkheden zijn te vinden in de bijlage. Afrekenen gebeurt contant bij het happen. De gebitsbeschermers zijn na drie weken af te halen in het clubhuis.
Bijlage

Reacties


Sabine Kurris

4-10-2015 @ 12:39:12 |Fijn

Reageer op het nieuws