header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Algemeen

Wedstrijdverslag van de week: JC1

Nieuws afbeelding 15-3-2011 Vanaf nu elke week een wedstrijdverslag van een Sjinbornwedstrijd van afgelopen weekend op de website!

En Jongens C1 trapt af!

Afgelopen zaterdag speelde JC1 als een van de weinige teams van Sjinborn wel! Op deze prachtige dag mochten de mannen aantreden tegen JC1 van Nuth. Het verleden wees uit dat deze teams redelijk aan elkaar gewaagd waren maar het was nog maar afwachten wat de winterstop voor beide teams had betekend!

Gelijk aan het begin van de wedstrijd werd flink druk gezet door de kleine maar snelle mannen van Nuth, de verdediging had zijn handen vol! Het duurde echter nog een hele tijd voordat het eerste doelpunt viel. Uit een fraaie manoeuvre in onze cirkel ontstond een counter waaruit net niet gescoord werd... Even later scoorde Nuth de 1-0 waarop snel de 2-0 volgde. Hierna ontstond pas een echte wedstrijd, waarin het spel heen en weer ging. Jammer genoeg resulteerde dit niet in doelpunten aan de goeie kant: 3-0. Hiermee gingen we de rust in, waarin door de coaches werd benadrukt dat dit zeker geen verloren pot was, met net wat meer inzet zouden we met 1 of 3 punten naar huis kunnen gaan! Sjinborn kwam duidelijk beter deze rust uit dan Nuth. Onze mannen toonden inzet en knokten voor elke bal, terwijl het leek of de tegenstander al z'n energie verbruikt had. En eindelijk kwamen de doelpunten! Het werd 3-1 en zelfs 3-2! Helaas lukte het Sjinborn niet om nog meer kansen te verzilveren en scoorde de thuisploeg het laatst: einduitslag 4-2. Desalniettemin was de tweede helft voor Sjinborn: met 1-2 gewonnen!

Al met al geen slecht begin voor onze JC1, mede dankzij de hulp van Sjoerd en Ward van Jongens D1! Wanneer het team weer compleet is en de vakantiegangers en geblesseerde terug zijn, belooft dit nog veel goeds voor de rest van het seizoen!