header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Kinderboek KNHB

Nieuws afbeelding 10-11-2013 "Hockeyheld van Oranje" is de titel van het kinderboek dat de KNHB speciaal ter gelegenheid van de Rabobank Hockey World Cup 2014 heeft laten uitbrengen. In dit boek beleeft de lezer een hockeyavontuur waarin hij/ zij zelf de hoofdrol speelt. Het boek is bestemd voor kinderen in de leeftijdscategorie 6 t/m 11 jaar en is tot stand gekomen in samenwerking met Personal Gifts. Zaterdag 2 november jl. is het eerste exemplaar overhandigd door hockeyinternational Goof van der Kamp aan de jeugdspelers van H.C. Alphen.

Naast twee generieke versies: "Fleur, hockeyheldin van Oranje" en "Thijs, hockeyheld van Oranje" wordt de mogelijkheid geboden om een geheel gepersonaliseerde versie te bestellen. Het verhaal is zo geschreven dat er met enkele datawijzigingen een uniek boek ontstaat waarin de lezer zijn eigen naam, die van zijn vriendjes en van zijn hockeyclub zal teruglezen. In het boek beleeft de hoofdpersoon veel avonturen die allemaal in het teken staan van het Wereldkampioenschap hockey in 2014. De KNHB wenst alle kinderen die van hockeyen houden heel veel plezier met het lezen van dit boek.

Kijk Personalgifts.nl/KNHB of het filmpje (http://www.youtube.com/watch? v=SEwshm3sSxI) voor meer informatie.

Van 31 mei tot en met 15 juni 2014 vindt de Rabobank Hockey World Cup voor dames en heren plaats in het Kyocera Stadion in Den Haag. Een tophockeyevenement voor jong en oud dat fans uit alle continenten verbindt. 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws