header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Nieuwjaarsreceptie met prijzen!

Nieuws afbeelding 26-1-2013 Begin januari werden op de Nieuwjaarsreceptie in ons clubhuis door onze voorzitter weer de jaarlijkse prijzen uitgereikt aan onze hockeyers die Bestuur en TC in het zonnetje willen zetten. 

Als eerste werd Meisjes C2 geroemd als herfstkampioen 2012. 
Team van het jaar werd dit jaar Heren 2. Dit team is herboren uit de as. Trainingen worden goed bezocht door deze leuke groep die een ouderwets toonbeeld is van Sjinborn-gezelligheid! Het team heeft gezorgd voor nieuwe en teruggekeerde leden voor de club.
Coaches van het jaar werden Bas, Gaston en Henry van M8E1. Zij tonen veel inzet voor zowel hun team als voor de vereniging. Ze worden gewaardeerd om hun rustige en stimulerende manier van coaches, waardoor het team erg goed draait! De prijs voor Trainer van het jaar werd uitgereikt aan Simon Swartjes, onze keeperstrainer. Hij verzorgt op geheel eigen wijze de keeperstrainingen voor Sjinborn. Alle deelnemende keepers zijn geweldig enthousiast, waardoor o.a. onze jongste jeugdleden steeds meer warm lopen om te gaan keepen. Het heeft gezorgd voor een flinke stijging van het niveau van het keepen binnen Sjinborn. 
En de Ontwikkelingsprijs, waarmee getracht wordt kwaliteitsontwikkeling op het veld te stimuleren, ging dit jaar naar Trainer-in-opleiding Siebe de Vries. Hij loopt alweer een paar jaartjes mee als trainer en is zeer betrouwbaar gebleken. Het lukt hem om onze jongere leden op een prettige manier aan te sturen en maakt erg adequaat gebruik van de trainingen en adviezen van Hockey Academy, het trainersprogramma waar Sjinborn gebruik van maakt. 

Alle prijswinnaars: gefeliciteerd en bedankt!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws