header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Heren 1 op trainingsweekend in Noordwijk

Nieuws afbeelding 8-9-2012

Vrijdag 7 september vertrok ons Heren 1 richting Noordwijk voor een driedaags trainingsweekend.

Na 3 uur rijden kwam de selectie aan bij Hotel aan Zee te Noordwijk, de kamers werden verdeeld. Hierbij kwam onze Tim erachter dat hij zijn tas had laten staan buiten.. Helaas tas weg, een heel weekend zonder schone kleren.... heel fijn!

Iedereen maakte zich klaar voor de wedstrijd tegen Noordwijk 2, iedereen was nog suf van de reis dus het ging allemaal niet zo soepel en de eerste wedstrijd werd dan ook verloren, wel nipt.

Na de wedstrijd, en ook nog de lange reis in het lijf, smaakte het bier goed bij de mannen, er was niet heel veel nodig voor Sjinborn H1 in de stemming te brengen.

 

Dag 2

Om 09:00 werd gestart met een goed ontbijt, gevolgd door een goede looptraining op het stand.

De training hield in: rennen in het zand, sprintjes en balspelletjes kwamen aan de orde! Goed voor de benen en de teamspirit.

Hierna kreeg iedereen wat vrije tijd en deed ieder wat voor zichzelf; slapen, lunchen, wandelen, en gek genoeg ook nog gezwommen!

Om 17:30 vertrok de selectie klaar vanaf het hotel staan bij het hotel voor hockeytraining op het complex van HC Noordwijk, er werd rustig getraind op de kleine dingen van ons spel.

Na de training gelijk terug naar het hotel douchen en klaarmaken voor het avondeten bij restaurant Coppers (Tim nog steeds zonder tas).

Sjinborn in het gelid uit eten bij Restaurant Coppers allemaal in de polo's voor na de wedstrijd gesponsord door Birprint en Eetcafé Des Amis Valkenburg, de flesjes wijn op tafel en een hele hoop gezelligheid, een geslaagde avond!

Terug in het hotel viel een deel van het team als een blok in slaap, de overblijvers hebben zich nog geamuseerd in het hotel

 

Dag 3

De laatste en belangrijkste dag voor Sjinborn Heren 1 was de zondag, samen aan het ontbijt werden gingen de laatste flauwe grappen over tafel en de bakjes yoghurt met fruit werden achterover geslagen.

Een teambespreking op het strand ging vooraf aan een drietal wedstrijden tegen teams op het complex van HC Noordwijk.

Tim heeft ondertussen zijn tas opgehaald bij het Noordwijkse politiebureau, waar die als sinds vrijdag stond…..

 

Alles werkte en het spel van Heren 1 liep soepel met mooie combinaties en spelsituaties.

Resultaat: 2x winst en 1x gelijk.

 

Dit weekend was een geslaagd weekend en het Heren 1 is helemaal klaar voor de competitie, op naar de competitie!

 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws