header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

En ook M8E1 kampioen!

Nieuws afbeelding 14-6-2012
Afgelopen zaterdag 9 juni speelden de meiden van M8E1 hun kampioenswedstrijd tegen Nuth M8E1. Als ze wonnen zouden ze voorjaarskampioen in hun poule zijn.
Juist de dag van tevoren gebeurde er iets uitermate vervelends met 1 van de teamleden: rechterspits Lotte Dohmen, die juist een week eerder gezorgd had dat er nog een zwaarbevochten gelijkspel was behaald, brak haar arm, waardoor ze niet mee konden spelen.
De andere meiden waren zwaar aangeslagen door dit nieuws, maar beloofden zich juist extra voor Lotte in te zetten: beste vriendin Amber speelde zelfs met een t-shirt met daarop Lotte's naam (klik hier voor de foto).
Lotte zelf baalde vooral enorm dat ze niet mee kon spelen, en ondanks een nacht in het ziekenhuis en twee pinnen en zwaar verband wilde ze de volgende ochtend toch per se bij haar team aanwezig zijn om ze aan te moedigen.
De onrust leek er bij de andere meiden toch wel enigszins in te zitten: Meteen vanaf het eerste fluitsignaal zette Nuth ferme druk. Ondanks een waar bombardement aan aanvallen bezweek onze defensie niet, en kon ons team via twee uitgespeelde counters op 2-0 komen.
In het begin van de tweede helft sloop er even wat onzekerheid in het team (waarschijnlijk het besef dat ze op t punt stonden kampioen te worden),
waardoor Nuth nog verdiend de aansluitingstreffer produceerde.
Maar daarna herpakte het hele team zich wonderwel, en luid aangemoedigd door de ouders en Lotte langs de kant hielden ze achterin de deur weer potdicht en sneden ze voorin als een mes door de boter: binnen de kortste keren  werd de stand daardoor naar een comfortabele 5-1 opgeschroefd.

En na het laatste fluitsignaal kwam de ontlading: kampioen!
Iedereen kreeg een medaille en uitbundig werd er uit de beker kinderchampagne gedronken. En uiteraard werd Lotte vol in de huldiging betrokken!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws