header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Trofeeën uitgereikt tijdens ALV

Nieuws afbeelding 24-1-2011 Tijdens de Algemene LedenVergadering 2011 op 24 januari j.l. werden volgens de traditie ook dit jaar weer twee trofeeën uitgereikt om een lid of vrijwilliger even in het zonnetje te zetten. 
Als eerste mocht Nina Kuijpers de Fair Play Bokaal die zij vorig jaar kreeg uit handen van Thomas van Kessel, doorgeven. Ze gaf een 'Engels pakketje' aan Bianca Marshall, niet alleen vanwege haar TC-werkzaamheden maar vooral vanwege de organisatie van de succesvolle reis naar Engeland voor onze jeugdleden (die overigens ook dit jaar weer zal gaan plaats vinden).
Hierna was het de beurt aan onze voorzitter Jean Vaessen die de Voorzitterstrofee jaarlijks mag uitreiken. Nadat deze prijs vorig jaar nog ging naar Theo Geijsen, was hij dit jaar voor Luc Savelberg, die jarenlang lid was van de TC, maar ook de arbitragezaken coördineerde en het zaalhockey binnen Sjinborn organiseerde en op de kaart kreeg. Onlangs legde hij deze functies jammer genoeg neer. Jean bedankte Luc (die zelf niet aanwezig was) voor al zijn inspanningen en diensten voor Sjinborn.
Voor enkele foto's: kijk in ons fotoarchief.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws