header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Inloopavond voor onze buren, vrijdag 20 april vanaf 18.30 uur

Nieuws afbeelding 15-4-2012

 

Beste clubleden,

Zoals jullie weten willen we dit jaar onze accommodatie verbeteren. Meest in het oog springend is de nieuwbouw van het clubhuis, daarnaast vervanging van de verlichting en voorzieningen om geluidsproductie (bv van de hockeyballen tegen de kantplanken) te verminderen. Al jaren zijn we gehuisvest op de huidige locatie, en dat willen graag nog jaren zo houden. Daarom is het belangrijk dat we ons als goede buur blijven opstellen.

 Dat kunnen we doen door rekening met elkaar te houden. Door ons gedrag in de buurt (denk aan parkeren, lawaai en snelheid), maar ook door elkaar te informeren wanneer er veranderingen gaan komen

Daarom hebben we vrijdag 20 april as vanaf 18.30 uur een inloopavond georganiseerd, en onze buren uitgenodigd onze plannen te komen bekijken. Vanuit de projectgroep en het bestuur zijn mensen aanwezig om vragen te beantwoorden, en zorgen weg te nemen. 

We hebben deze vrijdagavond gekozen om dat er dan ook veel jeugdleden en ouders aanwezig zijn, en er dan een gezellige sfeer is. Die Sjinborn-sfeer willen we graag delen met onze buren! 


 We rekenen op een gezellige en openhartige vrijdagavond op de club!

In de bijlage is de uitnodiging aan de buurtbewoners opgenomen.

Bijlage