header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

(Proef)Lidmaatschap V.H.V. Sjinborn

Dag aankomend kampioen!


Wil jij lid worden van de grootste sportvereniging in Valkenburg aan de Geul en meedoen in wat de meest succesvolle olympische teamsport van Nederland is?

Meld je dan meteen aan als lid van de Valkenburgse Hockey Vereniging Sjinborn, via: www.sjinborn.nl


Lijkt je hockeyen leuk en wil je het komen proberen? Meld je dan nu aan als proeflid, via [email protected]. Vermeld daarin je naam, voornaam en je leeftijd, want op basis hiervan kijken we waar je kan komen proberen. Je mag dan voor een periode van vier weken meedoen zonder enige verdere verplichtingen. Deze training vindt plaats op de woensdag tussen 18:00 en 19:00 uur.

 

Tijdens de training is er voor jou en je ouders de gelegenheid om kennis te maken met de club, wordt er uitleg gegeven over het lidmaatschap en alles wat hierbij hoort. Maar het is vooral lekker mee sporten. 


We verzoeken je om 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn bij de training en je te melden bij Maud Beumer, die deze training geeft. Als proeflid krijg je een bitje van de club cadeau, deze ben je namelijk verplicht om te dragen. Voor de tijd van het proeflidmaatschap hebben wij overigens een hockeystick voor je te leen. 


We hopen je snel op het veld te zien!