header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Gold Sponsor

3W real estate 

De ontmoetingsplek van morgen

3W is een creatieve ontwikkelaar die aangename ontmoetingsplekken realiseert in stedelijke gebieden. Plekken waar mensen graag verblijven en elkaar ontmoeten. Het realiseren van deze plekken doen wij in hecht partnership met onze opdrachtgevers waarbij de eindgebruiker altijd centraal staat. Onze passie voor vastgoed en oog voor kwaliteit maken hierbij het verschil.

Over ons

Ons team bestaat uit creatieve professionals met ruime ervaring. Hun passie en expertise leidt tot onderscheidende projecten. Samen met de opdrachtgever ontwikkelen zij nieuwe plekken waar mensen graag verblijven en ontmoeten. Maatwerk en kwaliteit staan hierbij altijd centraal.

Onze missie

Wij ontwikkelen aangename plekken in stedelijke omgevingen waar mensen kunnen verblijven en ontmoeten. De gebruiker staat hierbij altijd centraal.

 


DÉ HOSPITALITY PAYROLLER, Staffable payroll- MP Mise en place

Je eigen afdeling personeelszaken: zo kun je Staffable Payroll gerust zien. Je voert zelf de regie over de werving en selectie, planning en het aansturen van je personeel op de werkvloer. Wij doen de rest.

Als je kiest voor Staffable Payroll, kies je voor gemak en vrijheid. Je personeel is uitsluitend werkzaam voor jou, maar staat bij ons op de loonlijst. Alle werkgeversverplichtingen en -risico’s zijn voor ons. Van salarisbetaling en loondoorbetaling bij ziekte tot hulp bij geschillen ontslag. Dat alles tegen een vast uurtarief. Zo heb je nergens omkijken naar, terwijl je precies weet waar je aan toe bent.

 

Indian Maharadja / Birprint

The Indian Maharadja is een Nederlands lifestyle hockeymerk, opgericht in Amsterdam in 2009. De merkbeleving is gebaseerd op ‘East meets West’; geïnspireerd door oosterse mystiek en westerse eigentijdse designs.

The Indian Maharadja ondersteunt sporters bij het bereiken van hun persoonlijke doelen door als sportmerk te staan voor  hoge kwaliteit, innovatie, beleving en kenmerkende designs. In korte tijd is The Indian Maharadja uitgegroeid tot een van de populairste hockeymerken.

Met kleurrijke jeugdsticks en strakke professionele sticks is de collectie van The Indian Maharadja geschikt voor elke sporter. Naast hockeysticks is er een ruim assortiment accessoires, protectie, tassen en sportkleding.

The Indian Maharadja: PLAY YOUR PART !

 

 

Koos van Eijndhoven

Koos van Eijndhoven stond als kind al in de bakkerij. Van zijn vader leerde hij de kneepjes van het vak. Nu bakt hij met veel plezier ambachtelijk desembrood voor elke gelegenheid. Koos gebruikt voor zijn desembrood het 'crème de la crème' aan biologische meel uit eigen regio. Gemalen door een heuse watermolen, de Commandeursmolen in Mechelen. 

Volgens zijn filosofie moet de smaak van brood puur zijn en dat is door de unieke zuurdesem samenstelling goed gelukt. Het desembrood is luchtiger dan gewoonlijk, niet overdreven zuur en dus erg lekker!  En er is altijd wel een gelegenheid om desembrood te eten. Bij het ontbijt of bij het diner of, eens wat anders, als tosti met zeezout en olijfolie. 


 

Restaurant La Casa Valkenburg

Wij heten u van harte welkom in ons Spaans Italiaans specialiteiten Restaurant La Casa midden in het hart van Geulstadje Valkenburg. Onze keuken biedt naast heerlijke pizza’s en overheerlijke pasta’a diverse vleesgerechten bereid op Italiaanse wijze. Natuurlijk is ook een uitgebreide keuze aan vegetarische gerechten.